CHP'li Pm Üyesinden Elvan'a Destek - Son Dakika
Politika

CHP'li Pm Üyesinden Elvan'a Destek

CHP\'li Pm Üyesinden Elvan\'a Destek

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan’a, memleketi Karaman’dan destek geldi.

05.06.2015 14:06

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan'a, memleketi Karaman'dan destek geldi.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal, "Ben Lütfi Elvan'ın başka bir ilden aday göstermesine çok üzüldüm. Karaman büyük bir gelir kaynağını Antalya'ya kaptırdı. Esnafım adına çok üzgünüm" dedi. Elvan'ın esnaf üzerinde büyük katkıları olduğunu kaydeden Uysal, "Ürettiğimiz projelerin tamamı uygulanıyordu. Karaman'ın dört bir tarafı şantiye halindeydi. Lütfi bey ulaştırma bakanı değilken bile Karaman için çok etkili yatırımlar yaptı. Şimdi bu yatırımlar Antalya bölgesine kayacak. Lütfi beye buradan ricada bulunuyorum Karaman'ı asla unutmasın. Buradan Antalya'daki tüm esnaf arkadaşlarımıza sesleniyorum, değerli bir bakan kazandılar. Şimdiden kendilerine hayırlı olsun, Lütfi beye de başarılar diliyorum. Biz Lütfi beyin eksikliğini Karaman'da yaşayacağız. Bir başkası yerini doldurur deniyor ama ben kesinlikle inanmıyorum. Ben hale Lütfi beyin Karaman'dan gitmesine üzgünüm" dedi.

"CİDDİ ANLAMDA ŞANSTI"

Eski CHP Karaman İl Başkanı ve CHP Parti Meclis Üyesi Ahmet Ertuğrul ise şunları söyledi:

"Ben bu konuyu Ahmet Ertuğrul olarak değerlendirirsem, Ulaştırma Bakanlığı önemli bir bakanlıktır. Karaman milletvekilinin böyle önemli bir bakanlık üstlenmiş olması Karaman için bir şanstı. Yatırımların Karaman'a gelmesi açısından ciddi anlamda bir şanstı. Bununda somut olarak yatırım olarak döndüğünü tüm Karaman gibi ben de gördüm ve gözledim. Lütfi Elvan'ın Antalya'ya gitmiş olması Karaman için bir kayıp bence. Böyle önemli bir bakanlığı yürütecek olan bir kişinin tekrar Karaman'dan milletvekili olması tüm Karaman gibi bizleri de mutlu ederdi." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Pm Üyesinden Elvan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement