CHP'li Semra Aksakal Kayacan, Balçova'da Bingöllüler'e Seslendi - Son Dakika
Yerel

CHP'li Semra Aksakal Kayacan, Balçova'da Bingöllüler'e Seslendi

CHP\'li Semra Aksakal Kayacan, Balçova\'da Bingöllüler\'e Seslendi

İzmir Bingöllüler İletişim, Kültür ve Siyaset Platformu, dev bir organizasyonla Balçova'daki, Bingöllüleri sabah kahvaltısında bir araya getirdi.500 kişinin katıldığı kahvaltıda heyecanın doruklara çıktığı anlar yaşandı.

17.10.2013 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Bingöllüler İletişim, Kültür ve Siyaset Platformu, dev bir organizasyonla Balçova'daki, Bingöllüleri sabah kahvaltısında bir araya getirdi. 500 kişinin katıldığı kahvaltıda heyecanın doruklara çıktığı anlar yaşandı.

Kahvaltıya birçok sivil toplum örgütü ve dernek temsilcilerinin yanısıra CHP İzmir Milletvekili Musa ÇAM, DİSK'e Bağlı Lastik İş Şube Başkanı Zeydin Yumlu, DİSK'e Bağlı Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Denetim Kurulu Başkanı Şenol Başusta, Balçova Alevi Derneği Başkanı Erdal Serfer, Balkan Göçmenleri kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Nemciye Elgün, Balkan Göçmenleri Dayanışma Dernek Başkanı Ahmet Emin Gazeller, CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan, Yedisu Koşanlılar Dernek Başkanı Celal Duyan, CHP Balçova Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları, Sanatçılar ve Balçova sakinleri katıldı.

Açılış Konuşmasını, İzmir Bingöllüler İletişim, Kültür ve Siyaset Platformu, Genel Başkanı Çetin Yurtsever yaparken, CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan; Türkiye'yi aydınlatmak için Nazım Hikmet'in şiirinden yola çıkarak, "Kurşun eritmeye çağırıyorum. Gelin canlar bir olalım. Sıcak günlerden geçiyoruz. Üzerimize ölü toprağı atanlara inat gelin canlar bir olalım. Kadın barıştır, anadır, demokrasinin simgesidir aynı zamanda erkeğimizin yanında mücadele yoldaşı oluruz. Ben bu anlayışla Balçova'da Belediye Başkan aday adayı oldum." diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam; yerel seçimleri Türkiye Cumhuriyeti'nin kader seçimi olarak gördüğünü ifade ederek, "Herkes dikkatli olmalı sıradan bir yerel seçim değil bu seçim Türkiye'yi yeniden şekillendirecek. Sevgili dostlarım aranızda bulunmaktan son derece memnun olduğumu belirtmek ve yanınızda olduğumu bilmenizi isterim." ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Semra Aksakal Kayacan, Balçova'da Bingöllüler'e Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement