CHP'li Tatar Çarşı Pazar Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Tatar Çarşı Pazar Çalışıyor

CHP\'li Tatar Çarşı Pazar Çalışıyor

CHP Manisa Milletvekili aday adayı Hakan Tatar, Alaşehir, Akhisar ve Saruhanlı ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

21.03.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Manisa Milletvekili aday adayı Hakan Tatar, Alaşehir, Akhisar ve Saruhanlı ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

CHP Manisa Milletvekili aday adayı Hakan Tatar, seçim çalışmalarına devam ediyor. Hakan Tatar Alaşehir, Akhisar ve Saruhanlı ilçelerine ziyaretinde vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Hakan Tatar, ilçe teşkilatlarını ziyaretlerinde kendisini tanıtarak destek istedi. Tatar, ziyaretlerinde partililerle sohbet ederek, hedefleri ve yapacağı hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Teşkilat üyeleri ise, CHP Manisa Milletvekili aday adayı Hakan Tatar'a milletvekili yolunda başarılar diledi.

TATAR ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

CHP Manisa Milletvekili aday adayı Hakan Tatar Alaşehir, Akhisar ve Saruhanlı'da esnafları da ziyaret etti. Esnaflara bol kazançlar dileyen Hakana Tatar, esnafın sıkıntılarını da dinledi. Esnaf ile uzun süre sohbet eden CHP Manisa Milletvekili aday adayı, ilçelerde bir çok kahvede vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Tatar, projelerinden bahsederek sorunlara karşı en hızlı çözüm için büyük çaba göstereceğini dile getirdi.

Amacının ön seçimde üyelerinde desteğiyle ilk sırada yer almak olduğunu ifade eden Hakan Tatar, bu doğrultuda çalışmalarına aynı hızla devam edeceğini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Tatar Çarşı Pazar Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement