CHP Lideri Kılıçdaroğlu Türkiye'nin En Büyük Tam Otomatik Otoparkını Açtı - Son Dakika
Politika

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Türkiye'nin En Büyük Tam Otomatik Otoparkını Açtı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Türkiye\'nin En Büyük Tam Otomatik Otoparkını Açtı

İzmir’de Türkiye’nin en büyük tam otomatik 280 araç kapasiteli 11 katlı ve 4 asansörlü otoparkının açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Anadolu toprakları bereketli topraklardır.

18.07.2014 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de Türkiye'nin en büyük tam otomatik 280 araç kapasiteli 11 katlı ve 4 asansörlü otoparkının açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Anadolu toprakları bereketli topraklardır. Bu topraklarda bereketi, barışı, kardeşliği ektik. Onun için diyorum ki; ekmek için Ekmeleddin" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek turu kapsamında İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinin ardından Türkiye'nin en büyük tam otomatik 280 araç kapasiteli 11 katlı ve 4 asansörlü otoparkının açılışına katıldı. Başbakan Erdoğan'a sık sık 'Bir belediye hizmeti nasıl verilmek isteniyor senin belediye başkanların öğrenmek istiyorsa onları İzmir'e göndereceksin' dediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Hizmet veriliyor ama kaça veriliyor çok önemli. İzmir'de yaşıyorsunuz, İzmirli olmak güzel bir şey. 81 ilden yurttaşımız var. Huzurun ve barışın kenti gibi İzmir. Anadolu'nun batıya açılan kapısı. İzmir pek çok şeyde ilk imzayı atan şehirdir. Kentli olmak kolay bir şey değil. İlk otomobil üretildiğinde herhalde hiç kimse park sorunu çıkacak diye düşünmemiştir. Ama en temel sorun olarak karşımıza çıkıyor ama yaratıcı bir belediye başkanı bu sorunu çözmeye çalışır. Sayın Kocaoğlu, birçok önemli projeye imza attı. Güzel bir tesisi hep beraber açacağız. 280 araç burada kalacak ve araç sahipleri araçlarını güven içinde buraya bırakacaklar. Anadolu toprakları bereketli topraklardır. Bu topraklarda bereketi, barışı, kardeşliği ektik. Onun için diyorum ki; ekmek için Ekmeleddin" diye konuştu.

UYGULAMALI OLARAK GÖSTERİLDİ

Açılışta konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise İzmir'de eleştirilere neden olan aktarmalı ulaşım sistemi hakkında konuştu. Otobüs sayısını neredeyse 3'te 2 oranında azalttıklarını belirten Kocaoğlu şöyle konuştu: "Trafik rahatladı ama bunun ceremesi de sevgili hemşehrilere bir defa inip binmeye mal oldu. Hemşehrilerimiz şu anda bizi sahiplendi. Alışıyoruz ama biz de ekibimizle birlikte istatistikleri masaya yatırıp nerede sıkıntı var gidermeye ve hemşehrilerimizi daha hızlı, konforlu ve güvenli ulaştırmaya çalışıyoruz. Alsancak'ta ciddi bir otopark sıkıntımız var. Bunu hızlı bir şekilde aşıp hem trafik problemini, hem de otopark problemini sağlamaya çalışıyoruz. Bize 3. dönem verdikleri desteğin hakkını vermeye çalışıyoruz."

Konuşmaların ardından Kılıçdaroğlu, milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşlar tarafından otoparkın açılışı yapıldı. Daha sonra araçların nasıl park edileceği uygulamalı olarak gösterildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Lideri Kılıçdaroğlu Türkiye'nin En Büyük Tam Otomatik Otoparkını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement