CHP'nin 35.olağan Kurultayı Başladı - Son Dakika
Politika

CHP'nin 35.olağan Kurultayı Başladı

CHP’nin ‘Demokrasi, Kardeşlik ve Değişim’ temalı 35. Olağan Kurultayı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Arena Spor Salonu’na girmesiyle başladı.

16.01.2016 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin ' Demokrasi, Kardeşlik ve Değişim' temalı 35. Olağan Kurultayı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Arena Spor Salonu'na girmesiyle başladı.

CHP 35. Olağan Kurultayı Ankara Arena Spor Salonu'nda başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte salona giriş yaptı. Partililer Kılıçdaroğlu'nu coşkuyla karşıladı. Salonda "Umudun adı Kılıçdaroğlu", "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganları atıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kurultay başkanlık kurulu oluşturuldu. Divan başkanlığına, Murat Karayalçın seçildi. Salonda Kılıçdaroğlu'nun yanında eski genel başkan Altan Öymen oturuyor. Divan Başkanı Karayalçın, gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül'ün Silivri Cezaevi'nden Kurultay için gönderdiği mektup ile Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'nin gönderdiği mektup da okundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'nin 35.olağan Kurultayı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement