Chp?nin Bisiklet Timleri Görevde - Son Dakika
Güncel

Chp?nin Bisiklet Timleri Görevde

Chp?nin Bisiklet Timleri Görevde

Siyasi partiler kendilerini anlatmak için ilginç yöntemlere başvuruyor.

01.06.2015 11:48

Siyasi partiler kendilerini anlatmak için ilginç yöntemlere başvuruyor. CHP'li 'çevreci' bisiklet timleri Avcılar'da hafta sonu geçidi yaptı. Tek tek toplanan genç-yaşlı, kız-erkek 200-250 bisikletli Belediye Başkanı Handan Toprak ve İlçe Başkanı Yüksel Can, Milletvekili adayı Sibel Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri Nedim Sukuşu, Mahir Budak, Mahir Doğan, Erol Yılmaz, Zafer Polat ile adeta resmi geçit yaptı. Hafta sonunu da bir yandan partileri için çalışarak bir yandan da gülüp eğlenerek geçirdi.

Seçim kampanyası sırasında devam eden dört milyon eve girme projesinde şu ana kadar 1 milyon 300 bin eve ulaştıran CHP'liler günlük hayatta kullandıkları bisikletlerle de yaklaşık bir aydır parti çalışmalarına katıldılar. Sabahları İstanbul'un tamamında işe erken giden çalışanlara 'lokmamızı bölüşelim' sloganıyla poğaça, simit ve peynir ikram ettiler. Kampanya boyunca gençler de kendilerine kay kayları ile eşlik ettiler.

AVCILAR SAHİLİ ŞENLENDİ

CHP 3. Bölge Seçim Koordinasyonu Başkanı Oğuz Soydan'ın da oluru ile hafta sonunu Avcılar Sahile ayıran partililer, zafer işaretleri ve canlı pankart olarak sırtlarında taşıdıkları seçim vaatleri ile renkli bir tablo oluşturdular. En Düşük Emekli Maaşı net 1500 Tl, 277 TL ile taksitle ev, esnafa maddi destek, emeklilerimize iki dini bayramda iki ikramiye ve 15 bin gencimize yurt dışında doktora gibi sloganlarla canlı pankart olan kalabalık grup ilgiyle izlendi.

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ PERŞEMBEYE

Öte yandan Murat Karayalçın başkanlığındaki İstanbul İl Başkanlığı ilginç bir eyleme imza atacak. Milletvekili, Belediye Başkanları, Encümen Üyeleri ve binlerce partili aynı anda kendi ilçelerinde 'iktidar yürüyüşü' başlatacak. Perşembe günü yapılması planlanan yürüyüş aynı saatte 400 noktada sona erecek.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Chp?nin Bisiklet Timleri Görevde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement