CHP'nin Eskişehir'deki Yeni İl Yönetimi Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Eskişehir'deki Yeni İl Yönetimi Tanıtıldı

CHP'nin Eskişehir'deki yeni il yönetimi düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

18.01.2015 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin Eskişehir'deki yeni il yönetimi düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ndeki tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, parti içi uzlaşmayı, parti içi demokrasiyi ve barışı sağlayabilen bir kadro olduğunu söyledi.

Şu anda görülen genç yönetimin CHP'nin geleceği olduğunu vurgulayan Kurt, "Cumhuriyet Halk Parti'li tüm üyelerin, tüm görevlilerin bu yönetime destek olmak, sahip çıkmak gibi bir borcu vardır. Hepimiz bu yeni yönetimin arkasında dimdik durmak zorundayız" dedi.

CHP'nin yeni İl Başkanı Halil Ersen Yeniceli ise genç bir il yönetimi oluşturduklarını ve gençlere partiyi emanet ettiklerini dile getirdi.

Birliği ve beraberliği göstermek istediklerini anlatan Yeniceli, " Cumhuriyet Halk Partisi, budur diyeceğiz. Genç arkadaşlarımızı bir araya getirdik. Bundan sonra partiyi emanet edeceğimiz, gençleri bir araya getirdik. Bundan sonra çok güzel çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

Yeniceli'nin başkanlığından yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

"Ebru Bakır, Nihal Ercan, Ezgi Akyıl Demircan, Serdar Ay, Murat Türkyaman, Burç Küçükarslan, Barış Yörük, Orkun Kılıç, Ayhan Eriş, Haşmet Porsuk, Salim Erginyer, Mey Sığ, İbrahim Dinç, Ahmet Sağlar, Özlem Güney, Ali Şahin, Ebru Ergüt, Hüseyin Çelik, Uğur Ünlüce, Yalçın Komşu." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'nin Eskişehir'deki Yeni İl Yönetimi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement