CHP Osmaneli'de Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika
Yerel

CHP Osmaneli'de Seçim Bürosunu Açtı

CHP Osmaneli\'de Seçim Bürosunu Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7 Haziran seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına hız verdi.

10.05.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7 Haziran seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına hız verdi. CHP Bilecik milletvekili adayları ilçede seçim bürolarını açtı.

Osmaneli'nde seçim bürosunu açan CHP Bilecik birinci sıra milletvekili adayı Yaşar Tüzün ve CHP Bilecik ikinci sıra milletvekili Ali Çağatay Karaahmet, ilçede kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Açılışa Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Vezirhan Belde Başkanı Mehmet Duymuş, CHP İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve parti yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Bilecik ikinci sıra milletvekili adayı Ali Çağatay Karaahmet yaptığı konuşmada hep beraber omuz omuza iktidar olacaklarını belirtti. CHP'nin Bilecik'te iktidara çok yakın olduğunu vurgulayan Karaahmet halktan yana projeler geliştirdiklerini bildirdi.

CHP Bilecik birinci sıra milletvekili adayı Yaşar Tüzün ise CHP olarak emeklilerin sorunlarını bildiklerini ve emeklilerin büyük mağduriyet yaşadıklarını aktardı. Tüzün, "Biz CHP iktidarında sizlerin maaşlarını en az bin 500 lira yapacağız ve dini bayramlarımızda 2 maaş vereceğiz. Kaynak nerede diye soruluyor. Bu ülkede bu hükümet sadece Suriye'den gelenlere 5 milyar dolar yardım yaptı. Bugünkü Cumhurbaşkanlığı köşkünün devlete 2 milyar dolara mal olduğu söyleniyor. Hükümetin, ülkemize gelen Suriyelilere ve köşküne yaptığı yatırım 7 milyar dolar. Eğer siz 7 milyar doları sadece 2 bayramda emeklilere vermiş olsanız, tam on yıl süreyle emeklilere 2 bayramda maaş verirsiniz" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Osmaneli'de Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement