CHP Parti Okulu Kırşehir'de Eğitim Verdi - Son Dakika
Yerel

CHP Parti Okulu Kırşehir'de Eğitim Verdi

CHP Parti Okulu Kırşehir\'de Eğitim Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2015 Genel Seçim çalışmaları için eğitime başladı.

17.11.2014 09:52

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2015 Genel Seçim çalışmaları için eğitime başladı.

25'er kişilik guruplar halinde 'Temel Siyasi Eğitim' kapsamında parti tüzüğü ve sosyal demokrasi, halkla iletişim dersleri veriliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, Türkiye'nin en ücra köşesinde dahi parti okulunun eğitimlere devam ettiğini söyledi. Zengin, "Çalışmamız parti içi eğitim çalışmalarının bir parçası ve yurt çapında bu çalışmaları yürütüyoruz.

Şuan umutsuzluk içerisinde olan ülkemizde 2015 yılı için umuda yolculuk parolası ile yola çıktık. Genel Başkanımız seçim startını Antalya'da milletvekillerimiz ile birlikte yaptığı toplantıda verdi. Biz ve bizim gibi arkadaşlarımız Türkiye'nin en ücra köşesinde bile parti okulunun öğretmenleri olarak partililerimize ulaştık" dedi.

Zengin, " Burada iki günlük bir eğitimimiz olacak. Halkımızla ilişki kurabilecek üyelerimizle halkla ilişki kurmanın yol ve yöntemlerini konuşacağız. Yeniden Cumhuriyet Halk Partisinin tüzüğünü tarihini programını ilkelerini ve halk iktidarını neden istediğini arkadaşlarımızla paylaşacağız. Daha sonra arkadaşlarımız halkımıza ulaşacaklar. Hangi mahallede köyde ne sorun var bu sorunlara dair bugüne kadar ne yapılmış ne yapılmamış biz iktidara gelirsek bunu nasıl yapacağız bunları konuşacağız. Biz ülkemizi insanlarımız seviyoruz" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Parti Okulu Kırşehir'de Eğitim Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement