Çiçeği Burnunda Milletvekili Halil Eldemir Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Politika

Çiçeği Burnunda Milletvekili Halil Eldemir Mazbatasını Aldı

Çiçeği Burnunda Milletvekili Halil Eldemir Mazbatasını Aldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bilecik Milletvekili Halil Eldemir bugün mazbatasını aldı.

12.06.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bilecik Milletvekili Halil Eldemir bugün mazbatasını aldı.

Bilecik AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde toplanan partililer ile birlikte Bilecik Adliye binasına yürüyen AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, mazbatasını Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe'nin elinden aldı.

Yapılan mazbata töreninde açıklama yapan Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe, AK Parti'nin Bilecik ilinde bir milletvekili çıkarmaya hak kazandığını belirterek, "Bilecik ilinde birinci olarak bunu başardılar. Kendilerini kutluyorum. Seçimleri sağlıklı huzurlu ve mutlu bir biçimde gerçekleştirdik ve bitirdik. Hiçbir itiraza, hiçbir sıkıntıya neden olmadan bunu bütün siyasi partiler ve personelimizle birlikte tamamladık. Kendilerini tebrik ediyorum ve mazbatalarını takdim ediyorum" dedi.

"HAYATIMIN İLK MAZBATASINI ALMIŞ BULUNUYORUM"

Mazbatasını Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe'den alan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise, bugün almış olduğu mazbatanın ilk mazbata olduğunu o mazbatanın da milletvekilliği mazbatası olduğunu söyledi. Bilecikli hemşehrilerinin teveccühüne çok teşekkür ettiğini belirten Eldemir, "7 Haziran itibariyle huzur içerisinde geçen bir seçim sürecini il olarak tamamlamış olduk. Bilecikli hemşerilerimiz bizi milletvekili olarak görmek istediklerini sandıkta beyan ettiler. Biz de bu beyanın neticesinde bugün mazbatamızı almış oluyoruz. Bugünden itibaren bugüne kadar AK Parti'nin Milletvekili adayı olarak 7 Haziran'a kadar seçim meydanlarında dolanmıştım. Bütün Bilecik'imizin köylerimizde, mahallelerimizde, ilçelerimizde dolaşmıştım. Bugün itibariyle artık bize oy versin vermesin, vermiş olsun vermemiş olsun tüm Bilecik'in milletvekili olarak bundan sonra Bilecik'e ve ülkeme hizmet etmeye hazır olduğumu biliyor ve bu mazbatayı alıyorum. Bütün hemşerilerimizden bir isteğimiz var. Dualarını istirham ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Halil Eldemir, Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe'den mazbatasını alarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Mazbata törenine Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Kadri Bayrak, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çiçeği Burnunda Milletvekili Halil Eldemir Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement