Çiçeği Burnunda Takıma 1. Lig Piyangosu - Son Dakika
Yerel

Çiçeği Burnunda Takıma 1. Lig Piyangosu

Osmaniyeli üç kuzenin kurduğu As Osmaniye Gençlik kadın basketbol takımı, birinci yılında 1. Lig'de mücadele edecek olmanın sevincini yaşıyor Konak Belediyespor’un lige katılmayacağını bildirmesi üzerine As Osmaniye Gençlik, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne davet edildi Kulüp yöneticisi Teke: "Federasyonun.

04.08.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÜMİT KAHRIMAN - İş adamı üç kuzenin kurduğu As Osmaniye Gençlik kadın basketbol takımında ilk yılda 1. Lig'de mücadele edecek olmanın mutluluğu yaşanıyor.

Basketbol Federasyonu, Konak Belediyespor'un lige katılmayacağını bildirmesi üzerine, final müsabakalarında üçüncü olan As Osmaniye Gençlik Kulübü'ne, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne katılması için davet gönderdi.

İkisi İstanbul'da, biri Osmaniye'de iş yapan üç kuzenin, memleketlerine karşı sosyal sorumluluk düşüncesiyle kurdukları takımın 1. Lig'de mücadele edecek olması, kent halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Kulüp yöneticisi Murat Teke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının yeni kurulmasına rağmen 1. Lig finallerine katılmasının başarı olduğunu söyledi.

Edremit'te 6 takımın katıldığı final müsabakalarında üçüncü olduklarını ve 1. Lig'e yükselemedikleri için büyük üzüntü yaşadıklarını kaydeden Teke, "Federasyonun takımımızı birinci lige davet etmesiyle üzüntümüz büyük bir sevince döndü" dedi.

Teke, kuzenleri Ersegun Yücel ve Mehmet Serkan Erdem ile basketbol takımını 1. Lig'e taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Takımı yönetim ve taraftarın desteğiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediye, Homend Antakya, Ceyhan Belediye ve BOTAŞ gibi bölgesel kulüplerin konumuna getirmeyi başardıklarını anlatan Teke, şöyle devam etti:

"Kulüp olarak birinci yılımızda 1. Lig'e yükselmenin sevincini yaşıyoruz. Lige katılmak için federasyona resmi başvurumuzu yaptık. Osmaniye'nin il olduktan sonra en büyük ve önemli sportif başarılarından birisini gerçekleştirmekten mutluyuz. Artık takımımız, kentimizin tanıtımı açısından önemli bir konuma geldi. Destekler sayesinde başarı çizgimizin her geçen gün daha da yükseleceğine ve As Osmaniye Gençlik Spor Kulübü'nün kısa sürede elde edeceği başarılarla kentimizi ve ülkemizi Avrupa'da temsil noktasına geleceğine inanıyorum. Sorumluluğumuzun bilicindeyiz. Yükümüz arttı. Halkımız ve taraftarımızın da desteğiyle bu takımın büyük başarılara imza atacağına inanıyorum."

Teke, transferler çalışmalarına başladıklarını da sözlerine ekledi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çiçeği Burnunda Takıma 1. Lig Piyangosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement