Çiftçi: Tüm İlçelerin Genel Fotoğrafını Çekeceğiz - Son Dakika
Güncel

Çiftçi: Tüm İlçelerin Genel Fotoğrafını Çekeceğiz

Çiftçi: Tüm İlçelerin Genel Fotoğrafını Çekeceğiz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hizmet için ilçeler arasında hiçbir zaman ayrım yapmayacaklarını söyledi.

13.09.2015 13:48

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran ve Akçakale'ye giderek bir dizi temaslarda bulundu. Çiftçi burada yaptığı açıklamasında, "Tüm ilçelerin genel fotoğrafını çekeceğiz"

İLK ZİYARET AKÇAKALE'YE

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale Belediyesi ve Kaymakamlığı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Başkan Çiftçi, ilk olarak Akçakale Belediyesi'ne geçen Başkan Çiftçi burada Akçakale Belediyesi meclis üyeleri ve encümenler tarafından kapıda karşılandı.

Ardından ilçeye yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Çiftçi, meclis üyelerine teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, ilçe belediyeler arasında bütünlük sağlayacaklarını söyledi.

İlçenin taleplerini aldıklarını ve en kısa sürede yapılması gerekenlerin yapılacağını ifade eden Başkan Çiftçi, şunları kaydetti: "Sayın Başkanım Mehmet Özyavuz ile görüştük. Kendisi Ankara'da toplantıda olduğu için bu ziyarette yer almadı. Ama kendisiyle sürekli istişare halindeyiz. Şimdi sokakları gezerek ilçenin genel tablosunu alacağız. Daha sonra geldiğimizde ise bu sefer nerde ne yapabiliriz bunu konuşmuş olacağız. Çünkü ilçelerimiz hizmetin en iyisini hak ediyor."

Başkan Çiftçi ardından ilçe Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyarete ederek bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.

İKİNCİ ZİYARET HARRAN'A

Başkan Çiftçi, Akçakale temaslarının ardından bu kez Harran'a geçti. Çiftçi burada ilk olarak Harran Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada Harran Belediye Meclis üyeleri ile sohbet eden Başkan Çiftçi, ilçede yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ardından AK Parti Harran İlçe Teşkilatı'na geçen Başkan Çiftçi, parti üyeleri ile sohbet edip yaklaşan genel seçim öncesi değerlendirme toplantısı yaptı.

Başkan Çiftçi, daha sonra İlçenin Hayati Harrani Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen parke taşı döşeme çalışmasını yerinde inceledi, işçilerle sohbet edip kolay gelsin temennisinde bulundu. İlçe halkıyla kucaklaşan ve esnafı ziyaret eden Başkan Çiftçi, esnafın taleplerini dinledi ve onlardan dua talep etti.

'İLÇELERİN GENEL DURUMUNU GÖRÜYORUZ'

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, Harran'ın tarihi doku bakımından Türkiye'nin en önde gelen yerlerin başında geldiğini söyledi. İlçeye yapılacak olan hizmetler sayesinde ilçe turizminin daha da çok gelişeceğini aktaran Başkan Çiftçi, şunları söyledi: "Harran'ın tarihini ve değerini iyi anlamamız gerekiyor. Bugün Harran2ın genel bir fotoğrafını çekmek istedim. Belediye meclis üyeleri ve encümenlere çok teşekkür ederim. İnşallah ilçelerimizi bir bir gezip fotoğraf çektikten sonra ilgili arkadaşlarla masaya yatıracağız. Amacımız tüm ilçelerimize güzel bir şekilde ulaşmak onları güzelleştirmek."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çiftçi: Tüm İlçelerin Genel Fotoğrafını Çekeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement