Cihanbeyli'de AK Parti 51. Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de AK Parti 51. Danışma Meclisi Toplantısı

Cihanbeyli\'de AK Parti 51. Danışma Meclisi Toplantısı

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde AK Parti 51. Danışma Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

18.01.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde AK Parti 51. Danışma Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Cihanbeyli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Konya Milletvekilleri Abdullah Ağralı, Mustafa Baloğlu, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Serdar Küçük, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun, AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, ilçe teşkilatı ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun, Türkiye'nin 2015 yılında iki kez seçimlere girerek halkın desteği ile AK Parti'nin tek başına iktidara gelindiğini söyledi.

Tüm mazlumların umudu olan Türkiye'nin geleceği ve milletin selameti için çok önemli bir dönemi geride bıraktıklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "1 Kasım seçimlerinde milletimiz bir kere daha bu kadroya inandı ve emanetini bizlere bıraktı. Şüphesiz ilçemizde, ilimizde ve tüm ülke genelinde parlak bir zaferin daha altına imza attık. Bu zaferin alındığı dönemin şartlarını göz önünde bulunduracak olan tarihçiler, ülke tarihinin en önemli seçimlerinden biri olarak 1 Kasım'ı kayda geçecektir" dedi.

Belediye çalışmalarını da değerlendiren Başkan Kale, "30 Mart seçimlerinde göreve gelir gelmez ilçemizin sorunlarına ivedilikle el attık. Bölgemizin farklı noktalarına kurduğumuz birimlerle Yeni Büyükşehir Yasasına en çabuk ve sorunsuz uyum sağlayan belediye olduk. Türkiye'nin yüzölçümü bakımından en büyük coğrafyasına sahip olan ilçemizde yaşanabilecek sorunlara müdahale noktasında hız kabiliyetimizi ve kalitemizi geliştirdik, yükselttik. Diğer taraftan Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde çalışarak dev eserlerin kazandırılması noktasında önemli adımlar attık. İlçemiz son dönemde adeta şantiyeye döndü. Gençlik Merkezi, Cihan Beyler konağı ve hanımlar lokalinde çalışmalar hızla sürüyor. Bunun yanında Konya'nın merkez ilçelerindekiler hariç olmak üzere en büyük parkı belediyemiz tarafından Cihanbeyli'mize kazandırılıyor. Kısacası Cihanbeyli, tarihinde görülmemiş hizmetlere şahitlik ediyor. Bunlar tabii kolay yapılmıyor. Azimle, kararlılıkla, aşkla çalışarak imkanları zorlayarak dev eserleri kazandırıyoruz. Seçimlerden önce verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz" diye konuştu.

Konya AK Parti Milletvekili Mustafa Baloğlu, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşların desteği kadar ilahi bir lütfunda yaşandığına dikkat çekerek, "Cihanbeyli 1 Kasım'da oyunu arttıran ikinci ilçe oldu. İlçe belediyemiz geçmişte hayal bile edilemeyeceği hizmetleri bir bir yerine getirmeye çalışıyor. 1 Kasım'daki seçimlerin sonucu olarak bizlerin, teşkilatlarımızın çalışması vatandaşlarımızın bize yoğun teveccühü ama buradaki ilahi eli ve ilahi lütfu da hiçbir zaman unutmamak lazım. Bu Allah'ında bir lütfuydu. Cenabı Hakkın büyük yardımını da hiçbir zaman gözden çıkarmamak lazım" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de AK Parti 51. Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement