Cihanbeyli'de Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Devir Teslim Töreni

Belediye Başkanı Mehmet Kale, mazbatasını almasının ardından koltuğuna oturdu.

04.04.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, mazbatasını almasının ardından koltuğuna oturdu.

Devir teslim törenine Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, 22.Dönem Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun, parti yetkilileri ile 2009-2014 dönemi Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal ve vatandaşlar katıldı.

Duaların okunması ve kurbanların kesilmesiyle başlayan tören, belediye balkonunda devam etti. 5 Yıldır Cihanbeyli'ye hizmet verdiklerini ifade eden Mehmet Ali Önal, "Bu yola birlikte çıktığımız aday adayı sürecinden sonra Mehmet Kale başkanımıza bu seçimin sürecinin olması için elimizden gelen gayreti yaptık. 2009'da beni bu göreve laik gören siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Cihanbeyli halkına bu görevi kendisine layık  için teşekkür eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, şunları kaydetti:

"Pazar günü tarihimiz ve geleceğimiz açısından çok önemli bir seçim sürecini geride bıraktık. Halkımızın gönlünde silinmez bir iz bırakan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki partimiz bu seçimden de büyük bir oy alarak zaferle çıkmıştır. Güzel ilçemiz Cihanbeyli'de de halkımız çatışmadan değil, birliktelikten; kavgadan değil, kardeşlikten; ideolojiden değil, hizmetten yana tercihini yapmıştır. ve gür bir sesle 'daima millet, daima hizmet' denilmiştir. Ben burada bütün hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Gösterdikleri destekten dolayı onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Bize oy veren ya da vermeyen tüm kardeşlerimi kucaklıyorum. Bugün itibariyle parti rozetini çıkararak, hizmet rozetini yakama takıyorum. Tabii bu bir hizmet yarışıdır. Geçtiğimiz dönem sevgili Mehmet Ali Başkanımız çok güzel hizmetleri ilçemize kazandırdı. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal'dan görevi teslim alan Mehmet Kale, tebrikleri kabul etti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement