Cihanbeyli'de Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevrildi - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevrildi

Cihanbeyli\'de Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevrildi

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde, Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı çerçevesinde “2014 Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" etkinliği kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

28.05.2014 14:59

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde, Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı çerçevesinde "2014 Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" etkinliği kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

2014 yılının Sağlık Bakanlığı tarafından "Sağlıklı Yaşam ve Hareket yılı" olarak ilan edilmesinin ardından, sağlıklı yaşam için programlanan sportif etkinliklerin ikincisi bisiklet turu oldu. Cihanbeyli Toplum Sağlığı Merkezi olarak düzenlenen etkinliğe, Cihanbeyli İlçe Sağlık Müdürü Birol Tokgöz, Sağlık Memuru Uğur Gürdal, Ebe Ayşe Emel Bektaş, Ebe Emine Deveci, Seniha Ali Fuat Belgin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Murat Alkan, Beden Eğitim Öğretmeni Emre Aydeniz, öğrenciler ve emniyet personeli katıldı. Cihanbeyli Seniha Ali Fuat Belgin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Önünde başlayan bisiklet turu Cihanbeyli Göleti etrafından dönülerek tekrar okul önünde son buldu.

Hareketli yaşamın sağlık üzerindeki destekleyici rolünü anlatmaya çalıştıklarını ifade eden İlçe Sağlık Müdürü Birol Tekgöz, "Toplumda hareketli hayat, sağlıklı hayat farkındalığını oluşturmak istiyoruz. Bisiklet turumuza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi.

Etkinliğe katılan öğrenciler, artık okula bisikletle gelip gitmeyi tercih edeceklerini söyledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement