Çimen, Başkan Doğan'ı Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Çimen, Başkan Doğan'ı Ağırladı

Çimen, Başkan Doğan\'ı Ağırladı

Gümüşhane belediye Başkanı Ercan Çimen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ağırladı.

18.08.2014 13:40  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane merkez Bahçecik köyü Elmalı Yaylası şenliklerine katılan İzmit Belediye Başkanı Doğan'ın 2 günlük ziyaret programında Başkan Çimen yalnız bırakmadı. İzmit Belediye Başkanı Doğan'ı makamında kabul eden Başkan Çimen, akrabam ve hemşerimiz Nevzat başkanımın bilgi birikiminden ve desteklerinden istifade edeceğini söyledi

Konuşmasında Başkan Doğan'ın kendileri için büyük bir şans olduğunu belirten Çimen, "Sayın başkanım bizler için büyük şans. İzmit'teki tecrübelerinden istifade edeceğiz. Hükümetimiz tarafından 12 yıldır Gümüşhane'mize kamu kurumları tarafından yapılan yatırımlarda müthiş ilerlemeler kaydetti. Yollar, barajlar, konutlar, üniversite, yurtlar ve bunlara bağlı olarak gelişen sektörler ilimizi bambaşka konuma getirdi. Belediyecilik hizmetlerinde bu geçen sürede geri kalan şehrimiz için başkanımla birlikte ortak projeler yapacağız. Gümüşhane için yaptığımız yeni projelerde bizlere desteklerini esirgemeyeceklerini belirten başkanımıza şimdiden teşekkür ederim" dedi.

Belediye hizmetlerini almak için 12 yıldır Gümüşhane halkının sabırla beklediğini belirten Başkan Doğan, "Şimdi ben inanıyorum ki Ercan Çimen kardeşimiz ilk bir yılda sistemini oturttuktan sonra, hızla şehrimizin özellikle belediyecilik anlamında o yeni ufuklara açılmasını sağlayacaktır. Zaten hükümetimiz farklı dallarda hizmetlerini peş peşe yapıyor. Ben inanıyorum ki Gümüşhane'miz 5 yıl sonra bu bölgenin çok daha güzel ve herkesin yaşanmak istediği yaşanmaya değer bir şehri olacaktır. Zaten çalışkanlığı ile dürüstlüğü ile vatanına, bayrağına, milletine bağlılığı ile örnek olan bu insanların birde böyle güzel tesisleriyle, güzel estetik şehir görünümüyle ve tarihi eserlerinin de korummuş olması ile çok daha cazip hale gelecektir. Bu anlamda ben çok umutluyum. Doğduğum evde bir gece yatmanın mutluluğunu yaşadığım şehrimize İzmit halkının ve İzmit'teki hemşerilerimizin selamlarını ve sevgilerini getirdim. Bu arada başkanla karşılıklı güzel çalışmalar yapacağız. Gümüşhane'miz Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin de kardeş şehri. Bizde İzmit belediyesi olarak orada uyguladığımız örnek projeleri eğer sayın başkan arzu ederse destekleyebiliriz. Bu konuda elimizden gelen katkıları sağlamaya çalışırız. Ben sayın başkanımız Ercan Çimen kardeşime bu anlamlı ve önemli hizmet mücadelesinde başarılar dilerim" dedi.

Ziyaret, başkanların kendi belediyelerini temsil edecek hediye takdimi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çimen, Başkan Doğan'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement