Cizre Cenaze Sonrası Cizre Karıştı - Son Dakika
Güncel

Cizre Cenaze Sonrası Cizre Karıştı

Cizre Cenaze Sonrası Cizre Karıştı

PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi ve yüzü maskeli onlarca kişi, Uğur Özkan'ın defnedilmesinin ardından akşam saatlerinde, Dörtyol Kavşağı, Köprübaşı, Otogar ve çevre yollarında barikat kurarak yolları trafiğe kapattı.

22.07.2015 10:54

PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi ve yüzü maskeli onlarca kişi, Uğur Özkan'ın defnedilmesinin ardından akşam saatlerinde, Dörtyol Kavşağı, Köprübaşı, Otogar ve çevre yollarında barikat kurarak yolları trafiğe kapattı. Yoldan geçen bazı kamyonları durduran YDG-H üyeleri, bunları yolu kesmek için barikat olarak kullandı.

Olay yerine akrep ve TOMA zırhlı araçlarıyla gelen polise, havai fişek, molotof kokteyli ve el yapımı ses bombalarıyla saldıran YDG-H üyelerine polis de, gaz bombası ve tazyikli su ile karşılık verdi. Polisin gaz bomaları nedeniyle çevredeki onlarca kişi olumsuz etkilendi.

YDG-H üyeleri ile güvenlik güçleri arasında, ilçenin çeşitli noktalarında başlayan çatışmalar devam ediyor. İlçe genelinde sabah saatlerinde başlayan gerginlik hala devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cizre Cenaze Sonrası Cizre Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement