Çocuklar Keloğlan Köyü'nde Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Keloğlan Köyü'nde Eğlendi

Çocuklar Keloğlan Köyü\'nde Eğlendi

İzmir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu Keloğlan Köyü'nü gezen çocuklar, daha sonra da Keloğlan çizgi filmi karekterlerinin gösterisiyle coştu.

23.04.2015 16:02

İzmir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu Keloğlan Köyü'nü gezen çocuklar, daha sonra da Keloğlan çizgi filmi karekterlerinin gösterisiyle coştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da çocukların neşesine ortak oldu.

Sabah okullarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan çocukların, daha sonraki adresi, Alsancak'taki Gündoğdu Meydanı oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi, kutlama etkinlikleri kapsamında meydana Keloğlan Köyü'nün aynısını kurdu. Çocuklar burada Keloğlan çizgi filminin karakterlerinin evlerini gezip, kullandıkları malzemelerle oynadı. Çocuklar daha sonra ise Keloğlan çizgi filmi karakterlerinin gösterisini beklemeye başladı. Film karakterlerini çığlık atarak çağıran çocuklar, gösterileri ilgiyle izledi. Sahnede söylenen şarkılara, danslara onlar da bulundukları yerden eşlik etti.

CHP'li İzmir Büyekşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, eşi Türkegül Kocaoğlu ile birlikte alanı ziyaret etti. Burada kendisine sevgi gösterilerinde bulunan çocukları sevdi, onların ve ailelerinin isteklerini kırmayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuklar Keloğlan Köyü'nde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement