Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Trakya Emel Mühendis Mimar ve Teknik Elemanlar Derneği (TEMTED), aile içi iletişim semineri düzenledi.

17.03.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Emel Mühendis Mimar ve Teknik Elemanlar Derneği (TEMTED), aile içi iletişim semineri düzenledi.

TEMTED'in dernek merkezinde düzenlediği seminere katılan uzman psikolog Murat Demir, mutluluğun ailede başladığını belirtti.

Haftalık aile toplantılarının aile içerisinde yapılmasının önemine değinen Demir, "Saadetin özü, aile toplantısındadır. Yapılan bu toplantılarda, herkes istek, şikayet, sorun, mutluluk ve benzeri duygularını ifade ederek diğer fertlerle paylaşır. Bu, bir aile için çok faydalıdır" dedi.

Aile içerisinde çocukların dünyanın en saçma şeylerini bile söyleseler büyükler tarafından sonuna kadar dinlemesi gerekliliğini vurgulayan Demir, daha sonra katılımcıların sorularını cevapladı.

Program sonunda TEMTED Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Atansay, Demir'e çiçek takdim etti.

ÇBSK genç basketbol takımından Baysan'a ziyaret

Tekirdağ 2014-2015 sezonu il şampiyonu olan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) genç erkekler basketbol takımı, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Hasan Eligül, belediye binasında gerçekleşen ziyarette, şampiyon olan basketbol takımının, Çorlu'yu 17-21 Mart tarihlerinde Kırklareli'nde yapılacak Marmara Bölge Şampiyonası'nda temsil edeceğini belirtti.

Belediye Başkanı Ünal Baysan ise Tekirdağ il şampiyonu olan ÇBSK genç erkekler basketbol takımının antrenör ve oyuncularını tebrik etti.

Yarı olimpik havuz inşaatı devam ediyor

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yarı olimpik yüzme havuzunun inşaat çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Baysan, yaptığı yazılı açıklamada, belediye tarafından yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun temelinin geçtiğimiz ağustos ayında geniş katılımlı bir törenle atıldığını belirtti.

İnşaat çalışmaları devam eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna son olarak döşeme betonu döküldüğünü belirten Baysan, 2 bin 100 metrekare alana sahip döşemenin 500 metrekarelik kısmına beton dökülürken, döşemenin diğer kısımlarında kalıp ve demir bağlama işlemlerinin devam ettiğini ifade etti.

Paralimpik Boccia Milli Takımı'ndan Baysan'a ziyaret

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Paralimpik Boccia Milli Takım Direktörü Nihat Yılmaz, Milli Takım Antrenörü Yasemin Koçak ve Milli Takım Oyuncusu Bilgin Can ile Çorlu Sakatlar Derneği üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Paralimpik Boccia Milli Takımı Direktörü Nihat Yılmaz, antrenör Yasemin Koçak ve Milli Oyuncu Bilgin Can takım olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık 800 bedensel engelli boccia sporcusu arasında yapılan elemeler sonucunda 3 kişilik milli takım kadrosuna girmeyi başaran Bilgin Can da haziran ayında Polonya'da yapılacak dünya kupasında Türkiye'yi başarıyla temsil etmeyi hedeflediğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement