Çorlu Tso'dan Ankara'ya Ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

Çorlu Tso'dan Ankara'ya Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve meclis üyelerinden oluşan heyet Tekirdağ milletvekillerini Ankara'da ziyaret etti.

05.02.2016 16:20

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve meclis üyelerinden oluşan heyet Tekirdağ milletvekillerini Ankara'da ziyaret etti.

Çorlu TSO Başkanı Sülün, yaptığı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gerçekleşen ziyaretlerde AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ milletvekillerini ziyaret ettiklerini söyledi.

Tekirdağ için birliktelik mesajlarının verildiği ziyaretlerde milletvekillerinin tamamının ülkenin ve bölgemizin kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine vurgu yaptıklarını belirten Sülün, "Çorlu, gelişen sanayisi ve büyüyen ticaret hacmi ile her geçen gün Trakya'nın lideri olma vasfını taşıyor. Ulusal ve uluslararası pazar payının arttırılarak Çorlu'nun bölgede önemli bir ticaret merkezi haline gelmesi ve bölgedeki rekabet gücünün artırılması, istihdamın artırılması, beşeri gelişme ve sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, bölgesel gelişmenin sağlanması ve kamu hizmetlerinde kalitenin ve etkinliğin artırılması için milletvekillerinden destek istedik" dedi.

Sülün ayrıca, yapılan ziyaretlerde Çorlu TSO meclis üyelerinin de milletvekilleriyle istişare ederek bilgi alışverişinde bulunma imkanı yakaladığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Çorlu Tso'dan Ankara'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement