Çorlu'ya Sosyal Hizmetler Birimi Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Çorlu'ya Sosyal Hizmetler Birimi Kuruluyor

Çorlu\'ya Sosyal Hizmetler Birimi Kuruluyor

Sosyal Hizmetler Tekirdağ İl Müdürlüğü vatandaşa daha yakın hizmet vermek için Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hizmet birimi kuruyor.

01.03.2014 10:58

Sosyal Hizmetler Tekirdağ İl Müdürlüğü vatandaşa daha yakın hizmet vermek için Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hizmet birimi kuruyor. Çorlu Kaymakamlığı 1. katında hizmet verecek hizmet birimi için çalışmalar başlatıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın geçtiğimiz hafta Çorlu ziyareti sırasında hizmet birimi kurulacağı haberi üzerine Çorlu Kaymakamlık binasında çalışma başlatıldı. Hizmet binasının 14 Mart 2014 tarihine kadar yetiştirilmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Öte yandan çalışmalar kapsamında Kaymakamlık 1. katında hizmet veren Dernekler Birimi Kaymakamlık üst katına taşınırken, Tüketici Hakem Heyeti birimi ise Özel İdaresi binasına taşındı.

Çorlu'da kurulacak sosyal hizmet birimi aynı zamanda Ergene ve Marmara Ereğlisi ilçelerine de hizmet verecek. Sosyal hizmet biriminin Çorlu'da hizmete başlaması ile bakıma muhtaç ve yaşlılar Tekirdağ'a gitmeden işlemlerini Çorlu'da yapabilecekler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu'ya Sosyal Hizmetler Birimi Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement