Çorum'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Elektrik Kesintisi

Çorum\'da Elektrik Kesintisi

Kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle Alaca ve Mecitözü ilçelerinde programlı elektrik kesintisinin uygulanacağı belirtildi.

15.10.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Çorum İl Koordinatörlüğünce, Alaca ve Mecitözü ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

YEDAŞ Çorum İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yürütülen çalışmaların devam ettiği ve bu kapsamda Alaca ilçesi Akören Grup Enerji Nakil Hattı'nda yapılacak yatırım çalışmalarından dolayı, 17 Ekim Cuma günü 08.00 ile 18.00 saatleri arasında Akören, Balçıkhisar, İsmailli, Karnıkara, Gülderesi, Bolatçık, Tutaş, Yeniköy, Seyitnizam, Bahçeli, Killik, Gazipaşa, Altıntaş ve Belpınar köylerine elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Aynı tarihte Çorum kırsal şebekesinin bakım ve onarım işleri dolayısıyla Mecitözü ilçesine bağlı Kozören, Bayındır, Geykoca ve Hisarkavak köylerine de 08.00 ile 18.00 saatleri arasında elektrik verilemeyeceği ifade edilen açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile vatandaşların kesintiden dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement