Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Bozdağ ile Görüşecek - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Bozdağ ile Görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Bozdağ ile Görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 20.30'da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşecek.

17.02.2015 14:09  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Mersin'de hunharce katledilen Özgecan Aslan'la ilgili harekete geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam saat 20.30'da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşecek.

KONUŞMASINDA CİNAYETE DEĞİNDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki İkinci Muhtarlar Toplantısı'na katıldı. Erdoğan toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye'yi derinden sarsan Özgecan Aslan cinayetine değindi.

"GEREKEN EN AĞIR CEZA İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özgecan Aslan'la ilgili yaptığı açıklamada "Özgecanımızın annesine de babasına da şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Bu vahşet karşısında her babanın, her annenin böyle vakur bir duruş koyması mümkün değil. Mehmet Efendi, adeta Türkiye'ye değil tüm insanlığa bir ders verdi. Bugün Adalet Bakanım ile görüşmem olacak. Kardeşlerim, sonuna kadar bu vahşilere almaları gereken en ağır cezayı almaları noktasında elimizden geleni sonuna kadar yapacağız" dedi.

ERDOĞAN, ADALET BAKANI İLE GÖRÜŞECEK

Özgecan Aslan'ın katil zanlılarının en ağır cezayı alması için elinden geleni yapacağını söyleyen Erdoğan, resmi programında bulunmamasına rağmen bugün 20.30'da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya geleceğini duyurdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Bozdağ ile Görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Abuzer : Hadi bakalım on maddeden biri genel af çabuk Tasarıyı hazırlayın Doğu güneydoğu daha çabuk karışsın 1 1 Yanıtla

Advertisement