Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erden Grup'a Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erden Grup'a Tam Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan Erden Grup\'a Tam Destek

Kütahya’nın milli ve yerli markası Erden Grup’un yöneticileri Derya Erden Çerkeş ve Necdet Erden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, yatırımlarıyla ilgili bilgi sundular.

13.11.2015 14:47

Kütahya'nın milli ve yerli markası Erden Grup'un yöneticileri Derya Erden Çerkeş ve Necdet Erden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, yatırımlarıyla ilgili bilgi sundular.

Türkiye'de GES (Güneş Enerjisi Santrali) yatırımına başlayan Erden Grup, ilk hedefteki 100 MW'lık bölümünü Kütahya'da yapıyor. Bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, bilgi aktaran Erden kardeşler, ilk etaptaki 1 MW'lık bölümü hizmete sunduklarını ifade ettiler.

Erden Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Erden, "Beştepe Külleyesi'nde Sayın Cumhurbaşkanımıza Kütahya'da devam eden yatırımlarımız ve planladığımız yeni yatırımlarımızı arz ettik. Bu konuda devlet olarak bizim arkamızda olduklarını bizzat kendilerinden duymak bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Milli ve yerli bir yatırımcı olarak ülkemizin 2023 ve 2053 hedefleri doğrultusunda durmadan çalışmaya devam edeceğiz.Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ayrıca, ikinci etapla ilgili gelişmeleri de aktardık. Daha önce 100 MW'lık enerji yatırımımızın süresini 2023 olarak duyurmuştuk. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın tavsiyeleri ile bu süreyi 2019 yılına çektik" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Erden kardeşlere yatırımları sebebiyle teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erden Grup'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement