Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türel'e Tebrik Telefonu - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türel'e Tebrik Telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çiçek Açan Şehirler" yarışmasını Antalya'nın kazanması üzerine, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i arayarak tebrik etti.

04.10.2015 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çiçek Açan Şehirler" yarışmasını Antalya'nın kazanması üzerine, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i arayarak tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanada'nın Kamloops kentinde düzenlenen Çiçek Açan Şehirler yarışmasında Antalya'nın "Beş Çiçekli Altın Şehir" ödülünü kazanması üzerine Türel'i telefonlar arayarak kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'ya hareketinden önce Türel'i Kanada'dan telefon ile arayarak belediyeciliğin oscarı olarak nitelendirilen "Çiçek Açan Şehirler" yarışmasında elde edilen başarı için tebrik etti.

"Antalya'ya ve ülkemize hayırlı olsun"

Yarışmayı yakından takip ettiğini kaydeden Erdoğan, kazanılan ödülün önemine değinerek, "Böylesine önemli bir ödülü kazandığınız için tebrik ediyorum. Antalya'ya ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Erdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, mutluluklarının katlandığını vurguladı. Türel, "Antalya'nın bu kadar önemli bir ödülü kazanmasında, EXPO 2016'nın sizin destekleriniz ile Antalya'da yapılıyor olmasının önemli etkisi oldu. Verdiğiniz destekler için Antalya ve Antalyalılar adında teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Türel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanada'daki tüm katılımcıların ve jüri üyelerinin Antalya'nın bu ödülü hak ederek aldığını söylediklerini aktararak, "Böylesine büyük bir ödülü Antalya'ya ve Türkiye'ye getirmekten onur duyuyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türel'e Tebrik Telefonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement