Erdoğan'ın Dünürü Sadık Albayrak'tan Erdoğan Tok'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erdoğan'ın Dünürü Sadık Albayrak'tan Erdoğan Tok'a Ziyaret

Erdoğan\'ın Dünürü Sadık Albayrak\'tan Erdoğan Tok\'a Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü Gazateci-Yazar Sadık Albayrak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.

09.11.2015 18:20  Güncelleme: 18:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü Gazateci-Yazar Sadık Albayrak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, öncelikle Erdoğan'ın Dünürü Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak'a yapmış olduğu ziyaretten ötürü teşekkürlerini sunarken, "Hizmetlerimizle hemşerilerimizde iyi bir intibak oluşturduğumuza inanıyoruz. Gün geçtikçe daha bir özveriyle çalışarak İlkadım halkı için Samsun için en iyisi için 'nelerin mücadelesini vermeliyiz' bunların muhasebesini yürütüyoruz" dedi.

1 Kasım seçimlerine de değinen Tok, "Halkımız AK Parti'ye olan güvenini tekrar gösterdi. Büyük bir oy oranı ile tek başına iktidar olan AK Parti yıllardır devam ettirdiği hizmet serüvenine hız katmıştır. Yüzde 49 gibi büyük bir oy aranı alarak seçim zaferini yenileyen AK Parti halkının isteklerini dinlemiş ve bu isteklerine yanıt vermiştir. Kazanılan bu zafer ise sadece AK Parti'nin değil Türkiye'de yediden yetmişe herkesin zaferidir. Türkiye'nin her noktasında bulunan vatandaşların zaferidir" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak'a ziyaretin anısına Saathane tablosu ve İlkadım Belediyesi Kültürel Yayınlarını takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan'ın Dünürü Sadık Albayrak'tan Erdoğan Tok'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement