Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızı Batmandaydı - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızı Batmandaydı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, KADEM Batman Şubesinin açılışını yapmak üzere Batmana geldi.

27.06.2016 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdoğan'ın kızı açılış nedeniyle Batmandaydı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kadın ve Demokrasi Merkezi (KADEM)'in açılışına katılmak üzere Batmana geldi.

Batman merkez GAP Mahallesi Babil Plaza'da gerçekleşen KADEM şubesinin açılışına Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Emine Sare Aydın, Batman Valisi Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, AK Parti il ve merkez ilçe teşkilatı, Batmandaki kadın dernekleri ile çok sayıda davetli katıldı.

"BATMAN KADİM VE GELECEĞİ PARLAK BİR ŞEHİR"

KADEM'in 13. Şubesinin İlimizde açılması nedeniyle Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla açılışa gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar için çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Açılış töreninde konuşan Sümeyye Bayraktar, Batmanın tarihi, coğrafi ve kentsel yapısı ile her geçen gün büyüdüğünü belirterek, "KADEM, Kürt, Türk, Arap ve kökeni ne olursa olsun herkesi kucaklayan önemli bir sivil toplum örgütüdür. KADEM'in Batmanda açılması bizleri mutlu etmiştir" dedi.

Sümeyye Bayraktar, ayrıca bölgede yaşanan olayların kadın ve çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerine değinerek PKK örgütünün eylemlerini sert bir dille kınadı.

Avukat Adile Gürbüz'ün Şube Başkanlığını yaptığı KADEM, Babil Plaza'da açılarak hizmete girdi.




Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızı Batmandaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement