Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Görüştü

MİT Müsteşarı Hakan Fidan ABD ziyareti sonra Beylerbeyi Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ile görüştü.

13.10.2014 19:51  Güncelleme: 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Beylerbeyi Sarayı'nda görüştü. Erdoğan, Marmara Üniversitesi'nin yeni akademik yılı açılış töreninden sonra, Beylerbeyi Sarayı'na geçti. Saat 17.00'de, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan da Beylerbeyi Sarayı'na gelerek Erdoğan ile görüştü.

1,5 saat süren görüşme Saat 18.30'da sona erdi. Görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi verilmedi. Görüşmenin ardından önce Hakan Fidan'ın konvoyu çıkış yaptı. Hemen ardından, Erdoğan, 4,5 saat kaldığı Beylerbeyi Sarayı'ndan ayrılarak Kısıklı'daki evine geçti.

HAKAN FİDAN GEÇEN HAFTA ABD'DEYDİ

Hatırlanacağı üzere Hakan Fidan geçtiğimiz hafta ABD'ye giderek bir takım temaslarda bulunmuştu. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ABD temasları sonrası Türkiye dönüşünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İstanbul'da bir araya gelmesi dikkat çekti.

Hakan Fidan, ABD Başkanı Barack Obama'nın İç Güvenlik ve Terörle Mücadele Danışmanı Lisa Monaco ile görüşmüştü. Beyaz Saray bu görüşme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Monaco'nun Fidan ile hali hazırdaki yakın terörle mücadele işbirliğini derinleştirmek ile IŞİD'e karşı oluşturulan uluslararası koalisyona Türkiye'nin eşsiz kapasitesinin daha fazla entegre edilmesinin yollarını görüşmek için bir araya geldiği bildirilmişti.

KRİTİK GÖRÜŞME

Başbakan Ahmet Davutoğlu Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu ile görüşecek. Davutoğlu, Hacımüftüoğlu'ndan Milli Güvenlik Kurulu'nun gündemine dair bilgi alacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hoopdeikse: IŞİD'e karşı oluşturulan uluslararası koalisyona Türkiye'nin eşsiz kapasitesinin daha fazla entegre edilmesinin yollarını görüşmek için bir araya geldiği bildirilmiş. ABİCİĞİM BİZ NEYMİŞİZ YAAAAAAAAAAAAAAAAA. 'TÜRRKİYENİN EŞSİZ KAPASİTESİNİN ENTEGRE EDİLMESİ' VAY VAY Kİ NE VAY. Aklıma bir fıkra geldi Köylü padişahın askere alma çavuşuna ne demiş BİLİYONUZ MU . 'Padişaha selam söyle benim fabrika çoktan topu attı. Bana güvenerek ikide bir savaş ilan etmesin olmuş'. 0 0 Yanıtla

Advertisement