Cumhurbaşkanı Erdoğan Romanya'ya Geldi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Romanya'ya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya ve Slovakya'daki temaslarının ardından ziyaretinin üçüncü durağı olan Romanya'nın başkenti Bükreş'e geldi.

31.03.2015 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya ve Slovakya'daki temaslarının ardından ziyaretinin üçüncü durağı olan Romanya'nın başkenti Bükreş'e geldi.

Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan özel uçak "TUR", TSİ 21.05'te Henri Coanda Havalimanı'na indi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, havalimanında Romanya Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Devlet Sekreteri George Ciamba, Türkiye'nin Bükreş Büyükelçisi Koray Ertaş ve diğer yetkililer karşıladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Bükreş'e geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Romanya'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MELEK ASKER: BİR GÜN GAZETEDE ŞUNU OKUDUM. . . YAZAN MURAT BARDAKÇI. . . OSMANLININ DAĞILMASININ SEBEBİ ZAMANIN AB DAVASIDIR. . . ESKİDENDE AB DAVASI VARDI. . . OSMANLIDA AB ADAYI OLMUŞ ZAMANINDA. . . NE DERECE DOĞRU BİLEMİYORUM. . . . ANCAK DAHA ÖNCEDENDE OSMANLI AB ADAYI OLMUŞ. . . İMZA MURAT BARDAKÇI. . . MAKALE. . ? 0 0 Yanıtla
  • MELEK ASKER: NEYMİŞ EFENDİM ELLE TUTULAN, GÖZLE GÖRÜLEN BİR KONU YOK. . . BU YÜZDEN AB DAVASI BİTMİYOR. . . YÜZYILLARIN MESELESİ 2 DK. DA NASIL BİTER. . . . . . . . !!!!!!. . . . . . . ANLAYA DAVUL ZURHA HAS , ANLAMAYANA SİRVİSİNEK, KARASİNEK, BÖCEK. . ? 0 0 Yanıtla

Advertisement