Cumhurbaşkanı'na Hakaret Eden 13 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı'na Hakaret Eden 13 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Adana’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.

17.11.2015 14:41

Adana'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.

Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi'nde bulunan İnönü Parkı'nda 6 Ekim 2015 tarihinde KESK, DİSK TMMOB, Halkevi ve Emek Partisi üyesi yaklaşık 200 kişilik grup Ankara'da 10 Ekim 2015 tarihinde "savaşa hayır" mitingi için basın toplantısı yapıp yürüyüş yapmak istedi. Ancak polis gruba izin vermeyince HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş'ın da olduğu gruba müdahale edildi. Yürüyüşe izin verilmeyince grup parkta açıklama yaptı. Daha sonra da dağıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri eylemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sloganla ve yapılan açıklamayla hakaret edildiği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı'ndan izinle inceleme başlattı. İnceleme kapsamında bugün sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla TMMOB, DİSK, KESK, Halkevi ve Emek Partisi üyesi 13 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar sağlık kontrolünden geçirilirken yakınları slogan atarak onlara destek verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı'na Hakaret Eden 13 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement