Cumhurbaşkanı Seçimi - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimi

Cumhurbaşkanı Seçimi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama programı düzenlendi.

11.08.2014 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı seçimlerinde sandıkların önemli bölümünün açılması sonrası AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama programı düzenlendi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda oluşturulan seçim koordinasyon merkezinde İl Başkanı Bülent Demircan, İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve parti yöneticileri ülke geneli ve İzmir'deki sandıklardan gelen sonuçları değerlendirdi.

İl Başkanlığı içindeki partililer de sonuçları televizyon yayınlarından takip etti. Ülke genelinde sandıkların yüzde 95'inin tamamlanmasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12'nci Cumhurbaşkanı seçilmesini zafer olarak yorumlayan İl Kadın Kolları üyeleri, parti binası içindeki odalarında kutlama yaptı.

Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'da yaptığı konuşmanın ardından İl Başkanlığı binasının önüne çıkan partililer burada şarkılarla halay çekti.

Burada kutlama programının Cumhuriyet Meydanı'na taşındığı açıklaması yapıldı. Partililer, konvoy yaparak meydana hareket etti.

-Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalar

Kutlamalar daha sonra Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde devam etti. Burada toplanan partililer, Atatürk Anıt'ı önünde İstiklal Marşı'nı okuyarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attı.

AK Parti İzmir milletvekilleri, İl Başkanı Bülent Demircan, il yönetim kurulu üylerinin de katıllamalarda, kurulan dev ekranda partililer marşlar ve şarkılar söyleyerek halay çekti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezi'nde yapacağı balkon konuşmasını meydanda kurulan dev ekranda izleyen partililer daha sonra dağıldı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement