Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Kırşehir'de, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a destek amacıyla miting düzenlendi.

09.08.2014 16:46

Kırşehir'de, AK Parti İl Başkanlığı'nca cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla miting organize edildi.

Atatürk Caddesi'ndeki parti binası önünde düzenlenen mitinge, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya katıldı.

Çalışkan, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara yarın mutlaka sandığa gitmeleri önerisinde bulunarak, "Kırşehir olarak, Türkiye ortalamasının üstünde oy oranına ulaşmak istiyoruz. Birlikte inşallah Türkiye'de değişimi yakalayacağız. Millet kimin kendisine hizmet ettiğini, hizmetkar olduğunu çok iyi biliyor. Değişimin mimarı, ekibin liderini de destekleyeceğinizden hiç şüphemiz yok" dedi.

Muzaffer Aslan ise Kırşehirliler'in AK Parti'ye her seçimde üst düzeyde destek verdiğine dikkati çekerek, "İlk turda Başbakanımız Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Yaşar Bahçeci de ülke genelinde değişimi görmemenin mümkün olmadığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Değişimle birlikte yerel yönetimlerde de önemli başarı elde edildi. Çalışmalarımızı yaparken halkın daima yanında olduk. Evlerimize gitmeden, halkımızla beraber politikalar üreterek Kırşehir'de genelde de Türkiye'de başarıya ulaştık. Şimdi de cumhurbaşkanı seçimlerinde başarı kazanmak istiyoruz."

Salih Çetinkaya ise Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanması için il genelinde gerekli çalışmaları yaptıklarını anlatarak, "Bir çok vatandaşımız yurt dışından oy kullanmak için geldi. İl Başkanlığı olarak gurbetçi kardeşlerimizin oy kullanmaları için üstümüze düşeni yaparak otobüs kaldırdık ve Kayseri Havalimanı'nda oy kullanmalarını sağladık" dedi.

Miting, dua edilmesinin ardından sona erdi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement