Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Tokat İl Başkanı Çelik: "Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Tokat'ta ağırlayacak olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz"

04.07.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, "Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Tokat'ta ağırlayacak olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz" dedi.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalara başlayacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun ve Erzurum'un ardından Tokat'a geleceğini belirterek, "Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, 9 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00'da, Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda miting yapacak. Başbakanımız, yerel seçimlerde Tokat'a gelememişti. Yerel seçimlerde Tokat'ta 12'de 12 yaptık. Başbakanımız, Tokatlılara teşekkür edecek" diye konuştu.

Mitingin için gerekli hazırlıkları yaptıklarını bildiren Çelik, şunları kaydetti:

"Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Tokat'ta ağırlayacak olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Başbakanımız, Tokat'taki mitingin ardından Erbaa ilçemize geçecek. Burada iftar programına katılacak. Daha sonra ilimizden ayrılacak." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement