Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Siirt'te sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmeleriyle oluşturulan Siirt Erdemliler Platformu, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimde cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

15.07.2014 19:04

Siirt'te, sivil toplum kuruluşlarından oluşan Siirt Erdemliler Platformu üyeleri, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimde cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini bildirdi.

Eğitim Bir Sen Siirt Şubesi'nde bir araya gelen ve aralarında İlim Yayma Cemiyeti,İnsani Yardım Vakfı, Siirt Sağlık Sen ile Memur-Sen üyelerinin de bulunduğu platformun üyeleri, cumhurbaşkanı seçimlerine yönelik ortak bildiri yayımladı.

Platform adına açıklama yapan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Murat Şeker, millet olarak, ilk kez doğrudan kendi iradeleriyle cumhurbaşkanını seçeceklerini belirterek, bu durumun siyasi tarihin akışına yön verecek bir etkiye sahip olduğunu söyledi.

Türkiye'nin son 10 yılda ciddi gelişmeler kaydettiğine işaret eden Şeker, "Bu dönüşüm hikayesine, reformist sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, zulme ve zalime karşı diplomasinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen çözüm sürecini sahiplenen milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement