Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Karaman'da AK Parti İl Başkanlığı yönetimi, belediye başkanları ve vatandaşlar, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyasına bağışta bulundu.

26.07.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanlığı yönetimi, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek olmak amacıyla, Ziraat Bankası aracılığıyla bağış yaptı.

AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti üyeleri ile Ziraat Bankasının İsmet Paşa Şubesi'ne giderek, Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti.

Dereli, bağış öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tarihi bir seçimin dönemecinde olduğunu söyledi. Bu yöntemle cumhurbaşkanı seçilmesinin bir ilk olduğunu ifade eden Dereli, şunları kaydetti:

"Halkın cumhurunu seçtiği bir ilk seçim. Halk cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Bu seçim süreci diğer seçimlerden farklı sürüyor. Bağışlar, kampanyalar bu şekilde yürüyor. Karaman halkının büyük bir teveccühü var. Bağışın miktarından öte insanlarımızın bu işe gösterdiği hassasiyet önemli. İnsanlarımızın bu iş için buraya gelmeleri önemli. İnşallah seçimin sonucu da Türkiye Cumhuriyeti için arzu ettiğimiz en güzel şekilde gerçekleşir. Bizim şundan hiç bir şüphemiz yok ikinci tur olmayacak. İlk turda Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, çok büyük bir oy oranıyla ipi göğüsleyecek."

Eşi ve kendi engelli olan bağış yapmaya tekerlekli sandalye ile gelen Havva Kuru da Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiğini ve destek için bağış yapacağını söyledi. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement