Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve AK Parti ilçe Başkanı Sadullah Duyar, Küreboğazı ve Çamlıca köylerini ziyaret ederek, cumhurbaşkanı seçimi için destek istedi.

06.08.2014 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve AK Parti ilçe Başkanı Sadullah Duyar, Küreboğazı ve Çamlıca köylerini ziyaret ederek, cumhurbaşkanı seçimi için destek istedi.

Başkan Uyar ve beraberindekiler, Küreboğazı köyü muhtarı Satılmış Ercan'ın evinde vatandaşlarla bir araya gelerek, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istediler.

Uyar, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın 12 yıldır yaptığı hizmetlerle Türkiye'yi dünyadaki ülkeler arasında lider olabilecek pozisyona getirdiğini söyledi.

Erdoğan'a destek verip kendisini cumhurbaşkanı yaparak 12 yıldır verdiği hizmetleri taçlandırmak ve 2023 hedefinde Türkiye'yi en güzel şekilde ulaştırmak istediklerini belirten Uyar, ülkenin hakettiği en iyi yerlere gelmesini amaçladıklarını ifade etti.

Öte yandan, Keskin  Belediye  Başkanı Dede Yıldırım da partisinin cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan için ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlardan destek istiyor. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement