Cumhuriyet Gazetesi Ankara Bürosu Önünde 'Charlie Hebdo' Önlemi (2) - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Bürosu Önünde 'Charlie Hebdo' Önlemi (2)

Tarhan VE TOPRAK CUMHURİYET GAZETESİ'NİN ANKARA BÜROSU'NA GELDİ Fransa'da 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırının ardından, ilk sayısını çıkartan Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun bir bölümü Cumhuriyet Gazetesi'nde yayınlandı.

14.01.2015 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarhan VE TOPRAK CUMHURİYET GAZETESİ'NİN ANKARA BÜROSU'NA GELDİ

Fransa'da 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırının ardından, ilk sayısını çıkartan Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun bir bölümü Cumhuriyet Gazetesi'nde yayınlandı. Polis ekipleri Cumhuriyet Gazetesi Ankara Bürosu önünde güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara Bürosu'na ziyarete geldi.

EMİNE ÜLKER TARHAN : TARİHİN HİÇBİR DÖNEMİNDE BU KADAR AĞIR BİR BASKI HİSSEDİLMEMİŞTİ

Ziyaret sonrası açıklama yapan Tarhan, "Gelişmelerden ötürü geçmiş olsun dileğinde bulunduk. İfade ve basın özgürlüğüne olan desteğimizi ilettik. Bu gelişmelerin demokrasiye ağır bir zarar verdiğini düşünüyorum. İfade özgürlüğünün, basın özgürlüğünün dışarda buna destek verenlerin içerde de buna destek vermesi gerekiyor. Eylemleri ile destek vermek gerekiyor. Sadece söylem ve yurtdışında ki bir takım davranışlarla değil, uygulamaları ile destek vermek gerekiyor basın özgürlüğüne. Tarihin hiçbir döneminde bu kadar ağır bir baskı hissedilmemişti. Yöneticileri açıklamalarında sorumlu davranmaya davet ediyorum" dedi.

ERDOĞAN TOPRAK : ÜZÜNTÜ VERİCİ BİR OLAY

Erdoğan Toprak ise "Üzüntü verici bir olay. Provokasyonlara gelmemek lazım, sağduyulu hareket etmek lazım. Türkiye'nin bu tür olaylarda daha sağduyulu hareket etmesi gerekliö şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Gazetesi Ankara Bürosu Önünde 'Charlie Hebdo' Önlemi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement