Davutoğlu: Bölücü Terör Örgütüne Karşı Dik Duracağız (3) - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: Bölücü Terör Örgütüne Karşı Dik Duracağız (3)

AHISKA TÜRKLERİNE ÜZÜMLÜ'DE SESLENDİ Ahıska Türklerinin yerleştirildiği Üzümlü İlçesine geçen Başbakan Davutoğlu, vatan hasretiyle yanan Ahıskalılar'a Erzincan'da kucak açıldığını bildirdi.

13.02.2016 18:01

AHISKA TÜRKLERİNE ÜZÜMLÜ'DE SESLENDİ

Ahıska Türklerinin yerleştirildiği Üzümlü İlçesine geçen Başbakan Davutoğlu, vatan hasretiyle yanan Ahıskalılar'a Erzincan'da kucak açıldığını bildirdi. Davutoğlu, şunları söyledi:

"Stalin zulmü esnasında vatanlarından trenlere bindirilip Sibirya'ya sürüldüler. Erzincan'da bu Rus zulmü gördü. Şimdi aynı milletin evlatları bugün hür ve özgür bir şekilde Erzincan'da buluştular. Asırlarca taşıdıkları kimliklerini zulüm karşısında korudular. Bu topraklara gelene ızdırap, hüzün yoktur. Suriye'den 2 milyon 609 bin Suriye geldiyse, Irak'tan kardeşlerimiz gelmişse, vaktinde Bulgaristan ve Bosna'dan kardeşler geldiyse, onlar için Türkiye son duraktı. Onlar için Türkiye son kaleydi. Şimdi bu son sığınağı yıkmak istiyorlar. Son barınağı saldıran hainler var. Vaktinde Rus işgalcileriyle işbirliği yapanlar bugün aramızda sorun çıkınca soluğu Moskova'da alan hainler var. 'Türkiye'ye cephe açtılar' diye onların piyonu olan hainlere sesleniyorum: Arkanızda hangi küresel güç olursa olsun, hangi Türkiye düşmanı olursa olsun, bu aziz vatanı 98 yıl önce işgalcilerden nasıl kurtardıysak, bugün de ebediyete kadar al bayrakla, ezanla yaşamak için her türlü fedakarlığı yapar, bu ülkeyi böldürtmeyiz, bu vatanı parçalatmayız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Bölücü Terör Örgütüne Karşı Dik Duracağız (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement