Davutoğlu'na Yalova'dan Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Davutoğlu'na Yalova'dan Tam Destek

Davutoğlu\'na Yalova\'dan Tam Destek

AK Parti Yalova il Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Başbakan ve Genel Başkanlık için ismi açıklanan Ahmet Davutoğlu’na tam destek verdiklerini söyledi.

23.08.2014 14:33

AK Parti Yalova il Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Başbakan ve Genel Başkanlık için ismi açıklanan Ahmet Davutoğlu'na tam destek verdiklerini söyledi.

27 Ağustos'ta yapılacak kongrenin ardından AK Parti Genel Başkanı olacak ardından da Başbakanlık makamına oturacak olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na AK Parti Yalova İl Teşkilatından tam destek geldi. Öztabak, "Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. 27 Ağustos'ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır. AK Parti milletin umudu olarak doğdu. Partimizi 2001'de kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının 'yapılamaz' dediği bir çok büyük icraatı gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık" dedi.

27 Ağustos'ta yapılacak kongre ile yeni Türkiye yolunda önemli bir aşamanın başlayacağını açıklayan Öztabak, "Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Davutoğlu'na Yalova'dan Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement