Antalya'nın Anahtarı Davutoğlu'nda - Son Dakika
Güncel

Antalya'nın Anahtarı Davutoğlu'nda

Antalya\'nın Anahtarı Davutoğlu\'nda

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antalya'da 152 tesisin toplu açılışı sonrasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamda ziyaret etti.

15.02.2015 18:37  Güncelleme: 15:49

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 152 tesisin toplu açılışı sonrasında Başbakanlık otobüsüyle kısa şehir turunun ardından beraberindeki Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan ve Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'la Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamda ziyaret etti.

Şehir turu sırasında Davutoğlu, Antalyalılara otobüsten satranç takımı ve çeşitli oyuncaklar dağıttı. Büyükşehir Belediyesi'nde resmi törenle karşılanan Davutoğlu'nun ziyareti basına kapılı gerçekleşti.

Belediye Başkanı Türel, ziyarette Davutoğlu'na kentin anahtarını ve Antalya'ya gelişi dolayısıyla Döşemealtı'nda oluşturulan 100 ağaçlık hatıra ormanının sertifikasını takdim etti. Başbakan Davutoğlu, 2 saate yakın kaldığı büyükşehir belediyesinden yine Başbakanlık otobüsüyle ayrıldı.

EV ZİYARETİ

Başbakan Davutoğlu'nun konvoyu, Işıklar Caddesi'ndeki Yuva Apartmanı'nın birinci katında oturan 85 yaşındaki Hatice Şenocak'ın el sallaması üzerine durdu. Davutoğlu, Belediye Başkanı Menderes Türel'le birlikte bir paket çikolatayla Şenocak'ı evinde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Davutoğlu, apartmanın alt katında bulunan kafeden kendisini görmek için çıkan gençlerle fotoğraf çektirdi, kaldırımda bekleyen Antalyalılar'la selamlaştı. Başbakan Davutoğlu, kendisini görmek için koruma bandını aşan yaşlı bir kadının ise elini öpüp sarıldı, başka bir kadının kendisine uzattığı notu da aldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, saat 18.00'de özel uçak Ana uçağıyla Ankara'ya gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'nın Anahtarı Davutoğlu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement