DB Belediyespor 8 Günde 3 Maç Oynayacak - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor 8 Günde 3 Maç Oynayacak

DB Belediyespor 8 Günde 3 Maç Oynayacak

Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor, 18, 22 ve 25 Ocak tarihlerinde Hatay, Altay ve Galatasaray ile oynayacak.

29.12.2014 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor ligin ikinci yarısına zorlu bir 8 gün ile başlayacak. Yeşil-Kırmızılı takım 8 günde birisi kupa iki de lig maçı oynayacak.

Ligin son altı maçında evinde ligde Kahramanmaraşspor'u 2 -1 mağlup etti. Sahasında Sarıyer ile 0 – 0 berabere kaldı. Yine ligde deplasmanda İnegölspor ile 1- 1 berabere kaldı. Ziraat Türkiye kupasında sahasında Balçova ile 2 – 2, berabere kaldı. Galatasaray'a 4–1 mağlup oldu. Deplasmanda Eskişehirspor'a 3 -0 mağlup oldu.

Yeşil-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, lige verilen aradan tam manasıyla yararlanamayacaklarını belirterek, "4 Ocak tarihinde sahamıza MKE Ankaragücü ile ertelenen lig maçımızı oynayacağız. Ondan sonra futbolcularımıza izin verip ardından 15 gün sürecek bir kamp yapıp diğer maçlarımızı oynayacağız. 18 Ocak tarihinde sahamızda Hatayspor ile karşılaşacağız. 22 Ocak'ta İstanbul'da Ziraat kupası maçında Galatasaray maçını oynayacağız. Ardından ligde İzmir deplasmanına çıkacağız 25 Ocak tarihinde Altay ile oynayacağız. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak zorlu bir sürece gireceğiz. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yoğun bir tempo içine gireceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor 8 Günde 3 Maç Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement