Deaş'ın Bombalarını Zamanında İmha Eden Polisler Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Deaş'ın Bombalarını Zamanında İmha Eden Polisler Ödüllendirildi

Gaziantep’te patlayıcı düzeneklerle eylem hazırlığında olan 7 DEAŞ üyesini etkisiz hale getiren polisler ödüllendirildi.

23.11.2015 14:58

Gaziantep'te patlayıcı düzeneklerle eylem hazırlığında olan 7 DEAŞ üyesini etkisiz hale getiren polisler ödüllendirildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan programda, patlayıcı düzeneklerle eylem hazırlığında olan 7 DAEŞ militanını etkisiz hale getiren polisler ödüllendirildi. Törene İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Emniyet Müdür yardımcıları, birim amirleri ve ödül alan polisler katıldı. Emniyet Müdürü Gülveren, yoğun iş temposu içinde çalışan tüm personele özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, 9 personele altın ve başarı belgesi verdi.

Ödül töreni ile ilgili Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğümüzce kentimizin huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla özveriyle görevlerini yerine getiren, yapılan çalışmalarda diğer arkadaşlarıyla birlikte üstün gayret ve fedakarlık gösteren personellerimiz moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak amacıyla ödüllendirilmektedirler. 30 Ekim 2015 günü saat 12.30 saralarında İlimiz Şehitkamil İlçesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı Çetinkaya AVM önünden İpekyolu istikametine seyir halinde iken durdurulan araç içerisinde patlayıcı madde ve silahları ile birlikte yakalanan DEAŞ Terör Örgütü mensubu 2 şahsın ve bu örgüt mensupları ile irtibatlı bombalı eylem hazırlığında olan 7 örgüt mensubunun silahları ve eylemde kullanacakları bomba düzenekleri ile birlikte yakalanması olaylarında katkılarından dolayı üstün gayret, fedakarlık ve çalışma gösteren 9 personel altın ve başarı belgesi ile ödüllendirilmişlerdir" ifadelerine yer verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deaş'ın Bombalarını Zamanında İmha Eden Polisler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement