Dede Ferit'in İsmi Spor Tesisinde Yaşayacak - Son Dakika
Yerel

Dede Ferit'in İsmi Spor Tesisinde Yaşayacak

Dede Ferit\'in İsmi Spor Tesisinde Yaşayacak

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden spor ve basın camiasının sevilen ismi Ferit İdacı (Dede Ferit) ‘nın ismi spor tesislerinde yaşatılacak.

13.10.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden spor ve basın camiasının sevilen ismi Ferit İdacı (Dede Ferit) 'nın ismi spor tesislerinde yaşatılacak.

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Dede Ferit'in ölümünden duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek onun isminin yaşatılması için çalışma başlattıklarını ifade etti.

Aydınlıoğlu "Edremit büyük bir sporseveri kaybetti. Spor camiasının başı sağ olsun. Edremit Spor Tesislerine inşallah Dede Ferit'in ismini koyduracağım. Sayın kaymakamımız ve sayın belediye başkanımız ile görüştük. Gençlik Spor İl Müdürümüz ile görüştük. O gariban hayatını spora adamış, Türkiye'de ilk defa kendi adına spor kulübü olan bir gönüllü, sporsever bir insandı. O hayatını sporseverlere adadı. O gençlerin sporla aşına olması için adeta bir seferberlik başlattı." dedi.

Spor tesislerine Dede Ferit isminin verilmesi için çalışmanın başladığını ifade eden Aydınlıoğlu "Edremit'e Gençlik Merkezimizi yaptık. Orada şimdi bir buçuk trilyon para harcadık Gençlik Merkezine. İçinde etüt salonları, bilgisayar odaları, çocuklarımızın, gençlerimizin boş vaktini spor ile değerlendirecekleri pinpon alanları, basket sahaları, voleybol sahası, her türlü sportif aktivitenin yapılacağı, yoruldukları zaman da dinlenebilecekleri, etüt ve derslerini çalışabilecekleri, kurslara hazırlanabilecekleri çok güzel çok amaçlı bir gençlik ve spor merkezi kurduk. Şimdi stadyumun ismi Şehit Hamdibey Stadyumu, ya kapalı spor salonuna veyahut gençlik merkezine gerekli prosedürlerden sonra Edremit'in unutamadığı ömrünü hayır ve hasenat ile geçirmiş, çok sevilen Dede Ferit'in ismini vereceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dede Ferit'in İsmi Spor Tesisinde Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement