Demet Akalın, Antalya'da Hayranları ile Buluştu - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın, Antalya'da Hayranları ile Buluştu

Demet Akalın, Antalya\'da Hayranları ile Buluştu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde düzenlenen Gençlik Şöleni’nde konser veren ünlü sanatçı Demet Akalın, hayranları ile hasret giderdi.

20.05.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde düzenlenen Gençlik Şöleni'nde konser veren ünlü sanatçı Demet Akalın, hayranları ile hasret giderdi.

Yeniköy Stadı'nda düzenlenen konserde Demet Akalın, en güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirirken, hayranları ile özçekim geleneğini, burada da sürdürdü.

Gördüğü ilgi nedeniyle konserin ortasında Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i sahneye davet eden Demet Akalın, "Soyadınız gibi çok genç bir başkansınız. Giyim tarzınızla da İtalyanlara benziyorsunuz. Bizleri bu güzel insanlarla buluşturduğunuz için teşekkür ederim" dedi.

Sanatçıya ilçenin ünlü el dokuması halı hediye eden Başkan Genç ise, Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen konsere gelen herkese teşekkür ederek, "Öncelikle bizlere bu günü armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Demet Akalın, Antalya'da Hayranları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement