Demirci'de İlk Teravih, Ödüllü Hafızlarla Kılınacak - Son Dakika
Yerel

Demirci'de İlk Teravih, Ödüllü Hafızlarla Kılınacak

Demirci ilçesinde, ramazan ayının müjdecisi ilk teravih namazı, belediyenin organizasyonuyla yarışmalarda dereceye girmiş hafızların katılımıyla namazgah olarak kullanılacak çim sahada kılınacak.

24.06.2014 16:41

Demirci ilçesinde, ramazan ayının müjdecisi ilk teravih namazı, belediyenin organizasyonuyla yarışmalarda dereceye girmiş hafızların katılımıyla namazgah olarak kullanılacak çim sahada kılınacak.

Demirci Belediyesi, ramazan ayının ilk teravihin kılınacağı 27 Haziran Cuma gecesi için "Seccadeni al da gel" sloganıyla özel program düzenledi.

Demirci Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Çim Sahası'nda kılınacak teravih namazına, düzenlenen hafızlık yarışmalarında dünya ve Türkiye birincilikleri bulunan Mustafa Kızılcaoğlu, Adem Bilir, ve Faruk Yazar da katılacak.

Dünyaca ünlü hafızların sesinden Kur'an-ı Kerim tilavetinin yapılacağı teravihte, Ramazan, ilahiler ve dualarla karşılanacak.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 11 ayın sultanı ramazan ayına sayılı günler kaldığını ifade ederek, belediye olarak bu ramazan ayı için çok özel programlar hazırlandıklarını söyledi.

Bu kapsamda ramazan ayının karşılanacağı ilk teravih namazını, ilçe halkının birlikte kılmasını istediklerini dile getiren Selçuk, "Seccadeni al da gel" sloganıyla düzenledikleri bu etkinlikle Demircilileri, dünyaca ünlü hafızlarla buluşturacaklarını belirtti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Demirci'de İlk Teravih, Ödüllü Hafızlarla Kılınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement