Demokrasi Nöbetlerinin Ardından - Son Dakika
Güncel

Demokrasi Nöbetlerinin Ardından

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul darbe girişimine karşı 27 gün boyunca "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara teşekkür etti.

11.08.2016 18:02

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul darbe girişimine karşı 27 gün boyunca "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara teşekkür etti.

Köktaş yaptığı yazılı açıklamada, Samsunlu vatandaşların 27 gün boyunca meydanlar boş bırakmadığını belirtti.

Samsun halkına teşekkür eden Köktaş, şunları kaydetti:

"Meydanlara inen ve 27 gün meydanları terk etmeyen, ülkesine ve geleceğine sahip çıkan, alçak FETÖ'cü teröristlere haddini bildirerek destan yazan, demokrasi nöbetine şimdilik virgül koyan aziz milletimize teşekkür ediyorum. Demokrasi nöbetlerimize ara vermiş olabiliriz fakat vatan nöbeti bitmez. Her zaman hazır, her zaman bir ve beraber olmaya devam edeceğiz."

İlkadım Belediye Başkanı Tok da demokrasi nöbeti tutan tüm Samsunlulara teşekkür ederek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hemşehrilerimiz Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda 27 gündür elde bayrak, dilde tekbir ve coşku dolu yüreklerle sabah namazına kadar nöbet tuttu. Her akşam meydanlarda ayrı bir coşku ve heyecan ile Samsun bir başkaydı. Birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri meydanlara yansıdı. Farklılıklarımız aynı bayrak altında ülkenin ve milli iradenin geleceği için meydanlarda sesini gür bir şekilde yükseltti. Bu coşku ve milli birliği her gece sürdüren tüm halkımızı yürekten kutluyorum."

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da kalkıştığı başarısız darbe girişimine tepki göstermek amacıyla meydanlarda 'demokrasi nöbeti' tutarak milli iradeye sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Kul, "Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle bu ülkeyi kimsenin yıkmaya gücü yetmeyecek. Demokrasi nöbetlerinde bu milleti kimsenin yıkamayacağını, bu ülkeyi hiçbir şer odağının parçalayamayacağını en güzel şekilde gösterdik. Bu manzara elbette bizleri gururlandırırken, kem gözlere de korku salmaktadır. Bu birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi daha güzel günlere taşımak işin hep birlikte çalışacağız ve tüm güzellikleri hep birlikte yaşayacağız." ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demokrasi Nöbetlerinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement