Demokrat Parti Lüleburgaz'da Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti Lüleburgaz'da Adaylarını Tanıttı

Demokrat Parti Lüleburgaz\'da Adaylarını Tanıttı

Demokrat Parti (DP) Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimler öncesi İl Genel Meclis Üyelerini ve Büyükkarıştıran Belediye Başkan Adayını tanıttı.

17.01.2014 15:13

Demokrat Parti (DP) Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimler öncesi İl Genel Meclis Üyelerini ve Büyükkarıştıran Belediye Başkan Adayını tanıttı.

DP, aday tanıtım toplantısında Büyükkarıştıran'ın mevcut Belediye Başkan Adayı Lütfü Karaman ile yola devam kararı alırken İl Genel Meclis Üyesi Adaylarının ise Ali Çevik, Naim Birden, Hasan Sertli ve Murat Bayram olduğu açıklandı.

Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan DP Lüleburgaz İlçe Başkanı Orhan Akyıldız, "Dürüst olduğumuz ve ayakkabı kutularımız olmadığı için bugün buradayız" diyerek Lüleburgaz'da Demokrat Partinin iyi bir yere geldiğini ifade etti. Akyıldız "Lüleburgaz Demokrat Parti olarak doğru, dürüst bir partiyiz. Biz Lüleburgaz ve Türkiye genelinde her geçen gün iyi bir yere ve seviyeye geliyoruz. Yerel seçimlere de iddialı hazırlanıyoruz. Umuyorum ki Demokrat Parti merkez sağın lideri olacaktır" diye konuştu.

Akyıldız, daha sonra Büyükkarıştıran belediye başkan adayını ve il genel meclis üyelerini tanıttı.

"BÖLGENİN EN ÖNEMLİ BELDESİNDE İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ"

Büyükkarıştıran Belediye Başkan Adayı Lütfü Karaman, 1994 yılından bu yana parti içerisinde olduğunu belirterek "20 yıldır arkadaşlarımız ile uyum içerisinde partimizi temsil ettik ve çalıştık. 20 yıldır yürüttüğümüz aynı misyon ve çizgide yolumuza devam edeceğiz. Bölgenin en önemli beldesinde ipi göğüsleyeceğimize şüphem yok. Halkımızda bu yönde bize destek veriyorlar" diye konuştu.

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ali Çevik ise, 'Yüzde 2 oyunuz var. Nasıl olacak sizin işiniz' diye söylemlerle defalarca karşılaştığını belirterek "Bende onlara 1950, 1954, 1965, 1969, 1984,1987 yıllarını hatırlatıyorum. Ben inanıyorum ki yeter ki yerimizde duralım biz yeniden iktidarda olacağız. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Hep birlikte bizde kırat'ı düştüğü yerden kaldırıp şahlandıracağız" ifadelerini kullandı.

Diğer bir il genel meclis üyesi Hasan Sertli'de 1990 yılından bu yana parti içerisinde olduğunu belirterek "Ben 1990 yılından bu yana parti içerisinde mücadelemi veriyorum. En iyi günde de en kötü günde de partimi bırakıp dava arkadaşlarımı satmadım. Yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yolun sonunda en iyi mücadeleyi verip başarıyı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

25 yıldır belediye meclis üyesi olduğunu söyleyen Naim Birden, "Artık il genel meclis üyesi olarak yolumuza devam etme kararı aldık. 5 dönemdir meclis üyeliği yürüttüm. Bundan önce nasıl hizmet verdiysek bundan sonrada hizmetlerimizi" sürdüreceğiz şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Bayram, bundan sonra ilerici ve partiyi daha da ileriye götüren çalışmalar içerisinde olmaları gerektiğini söyleyerek Türkiye'nin Demokrat partiye ihtiyacı olduğunu ellerinde ne geliyorsa yapacaklarını ifade etti.

Toplantı adayların tanıtılması ve konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti Lüleburgaz'da Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement