Demokrat Parti Milletvekili Adayı Akif Aközbek: "İstihdam Demokrat Parti ile Başladı" - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti Milletvekili Adayı Akif Aközbek: "İstihdam Demokrat Parti ile Başladı"

Demokrat Parti Milletvekili Adayı Akif Aközbek: "İstihdam Demokrat Parti ile Başladı"

Demokrat Parti eski il başkanı ve milletvekili adayı Akif Aközbek, yatırımların Türkiye’de ve Kırşehir’de Demokrat Parti iktidarı ile başladığını söyledi.

11.05.2015 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti eski il başkanı ve milletvekili adayı Akif Aközbek, yatırımların Türkiye'de ve Kırşehir'de Demokrat Parti iktidarı ile başladığını söyledi.

Aközbek yaptığı açıklamada, "12 yıldır iktidarda bulunan AK Parti hükümeti, istihdama yönelik hiçbir yatırımda bulunmamıştır. Yaptıklarını söyledikleri şeyler hastane, adalet sarayı ve yollardır. Bunlar devletin her şehre yapması gereken olmazsa olmazıdır. Çevremizde sonradan il olan şehirler bile üçüncü-dördüncü sanayi bölgesini kurarken Kırşehir'de maalesef yolu olmayan bir organize sanayi bölgesi vardır. Kırşehir'de Demokrat Parti iktidarının yapmış olduğu Petlas A.Ş., Şeker Fabrikası, Hirfanlı Barajı ve çevre yolları dışında ne yapılmıştır?" diye sordu.

Eski il başkanı ve milletvekili adayı Aközbek, her seçim döneminde siyasi partilerin büyük proje ve yatırımlarla halkın önüne geldiğini belirterek, "Her seçim döneminde siyasi partiler büyük vaatlerle geliyor. Kırşehir bu yatırımlardan ne almıştır. 12 yıldır AK Parti iktidarında benim iddiam Kırşehir'e bir çivi dahi çakılmamıştır. Seçim dönemlerinde devletin iktidarı da kullanılarak halkın oyu alınmıştır. Kırşehirlilere soruyorum Kırşehir'e vaat edilen ne yapılmıştır? Demokrat Parti geçmişten aldığı feyz ile hareket ederek geçmişte ne yaptı ise aynısını yine yapmaya taliptir. 'Biz yaparız onlar satar' bizim iktidarımızda bin 378 sağlık kuruluşu ve hastane bin 713 ilkokul, 6 bin 160 ortaokul, bin 843 lise, 10 bin 770 imalathane ve fabrika 978 kilometre demiryolu, bin 349 turistlik otel ve tatil köyü 31 havaalanı, 451 baraj, 32 bin 138 cami, iki boğaz köprüsü, bin 592 meslek lisesi, 569 imam-hatip lisesi, 795 fakülte ve yüksek okul, F-16 savaş uçağı ve benzeri yatırımları yapan Demokrat Parti 'yapacağım' dememiş yapmıştır. Bu vesileyle geçmişten bugüne ben bu partiliyim diyen herkesi partisine davet ediyorum" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti Milletvekili Adayı Akif Aközbek: 'İstihdam Demokrat Parti ile Başladı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement