Demokratik Sağlık Sen Genel Başkanı Togan Demircan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Demokratik Sağlık Sen Genel Başkanı Togan Demircan Açıklaması

Demokratik Sağlık Sen Genel Başkanı Togan Demircan Açıklaması

Demokratik Sağlık Sen İzmir Şubesi Hizmet Ofisi törenle açıldı.

14.04.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Sağlık Sen İzmir Şubesi Hizmet Ofisi törenle açıldı. Açılışta konuşan Genel Başkan Togan Demircan, "Üye merkezli sendikacılık yapıyoruz" dedi.

Tüm Memur-Sen'e bağlı Demokratik Sağlık Sen İzmir Şubesi Hizmet Ofisi törenle açıldı. Açılışa Tüm Memur Sen ve Diva Sen Genel Başkanı Hüseyin Demir, Demokratik Sağlık-Sen Genel Başkanı Togan Demircan, Birlik Eğitim Sen Genel Başkanı Murat Karataş, Tüm Yerel Memur Sen Genel Başkanı Veysel Yılmaz, Barok Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özkan, Tüm Büro Sen İzmir İl Başkanı Dr. Fikret Yaşkış, Sağlık Tek Sen Genel Başkanı Birol Kıvratma ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Demokratik Sağlık-Sen Genel Başkanı Togan Demircan, "Üye merkezli sendikacılığın yeni adresi tüm Tüm Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Demokratik Sağlık Sen olacak" dedi.

"ÜYELERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ"

Demircan, "Tüm Memur Sen Konfederasyonu'nun sağlık iş kolundaki üyesi Demokratik Sağlık Sen'in kuruluşundan bu yana üye merkezli siyasetten arınmış sayısal çoğunluktan ziyade ürettiği projeler ile üyesine hizmetkar olma anlayışı bir çok çevrede kabul görmüştür. Üyemiz olsun veya olmasın her kamu çalışanı arkadaşımızın sorunuyla dertlenmeyi kendine ilke edinen sendikamızın hizmet bürosunun açılışını hep birlikte yapmanın onurunu yaşamaktayız. Bu vesile ile sağlıkta adaletsiz döner sermaye sisteminin bir an önce son bulmasını, fiili hizmet tazminatının yeniden düzenlenmesini, 4-A, 4-B, 4-C, kamu görevlisi olmayan aile sağlığı elemanlarının tek çatı altında toplanmasını, taşeron sisteminin de çalışan arkadaşlarımıza kadro verilmesini, fazla çalışma saatlerinin düzenlenmesini Sağlık Bakanlığız yetkililerimize tekrar duyurmuş olalım. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, büromuzun açılışının hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.

"MEMURUN GÖZYAŞINI SİLMEYE ÇALIŞALIM"

Tüm Memur Sen ve Diva Sen Genel Başkanı Hüseyin Demircan ise, kadınların sendikal faaliyetlere daha çok katılması gerektiğini belirterek, "Zaman içerisinde hanımefendilere daha aktif görevler verilecektir. Bu sebep ile konuşmamda yer verdim. Tüm Memur- Sen konfederasyonu ve bağlı sendikaların teşkilatlandıkları illerde kalıcı olduklarının ve hizmete devam etmenin sorumluluğu içerisinde birlikte hareket ettiklerini görüyoruz. 4688 sayılı yasanın çıkması ile birlikte ülkemizde de kamu çalışanları içerisinde sendikalar kurulmuştur. Sendikalara bizlerin üyelikleri ezilen, mağdur edilen, hakkı verilemeyen ama tek başına fazla bir varlık göstermeyen insanların sendikaları kurtarıcı olarak görüp kendilerinin arkalarında yıkılmaz bir duvar olarak hissedip daha güvenli çalışabilmelerini sağlamak amacıyla üye olduğumuzu hepimiz beyan ederiz. Hepimizin toplam 11 bine yakın üyemiz var. Mayıs ayında daha net rakamlar ortaya çıkacaktır. 2.5 milyon kişiyi üye yapıp hiç hizmet etmemektense 11 bine yakın üyemiz olsun dik duralım, hizmet edelim, ülkenin neresinde ağlayan bir memur varsa topyekün gidip o ağlayan memurun gözyaşını silmeye çalışalım. İşte tüm Memur-Sen Konfederasyonu ve bağlı sendikaların genel başkanları bugüne kadar bunu yapmaya çalıştık. Bundan sonrada şartlar ne olursa olsun biz bu hizmeti yapmaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokratik Sağlık Sen Genel Başkanı Togan Demircan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement