Demre'de Partiler Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Demre'de Partiler Gövde Gösterisi Yaptı

Demre\'de Partiler Gövde Gösterisi Yaptı

Yerel seçimlere sayılı günler kala Antalya'nın Demre ilçesinde siyasi partiler mitingler düzenleyerek gövde gösterisi yaptı.

27.03.2014 16:11  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimlere sayılı günler kala Antalya'nın Demre ilçesinde siyasi partiler mitingler düzenleyerek gövde gösterisi yaptılar.

AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği mitinge AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Başkanı Bayram Arıcı ile meclis üyeleri katıldı. Seçim bürosu önünde toplanan binlerce araç, ilçe merkezi ve çevresinde 5 kilometrelik konvoy oluşturdu. Konvoy sonrası Karabucak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelindi.

CHP İlçe Teşkilatı da, Demre Belediye Başkan adayı Yusuf Kapar, İlçe Başkanı Selçuk Çetin ve partililerle birlikte seçim bürosu önünde partililere yemek ikramında bulundular. Yemeğin ardından binlerce kişi ellerinde bayraklar ve meşalelerle Alakent Mahallesi'ne doğru yürüdüler. Miting alanına ulaşan partililer, burada Yusuf Kapar'a sevgi gösterisinde bulundular.

MHP İlçe Teşkilatı ise, seçim bürosu önünde yaklaşık 3 bin kişiye yemek verdi. MHP Demre Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım, İlçe Başkanı Alim Atabey ile meclis üyelerinin de eşlik ettiği yemek organizasyonuna çok sayıda vatandaş katıldı. 3 bin kişi için hazırlanan yemek yetmeyince, çevre restoranlardan sipariş verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de Partiler Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement